Arkadaşlar Siz Ne Dersiniz?

gurselileri

Guest
18 Tem 2010
2,220
2,318
LÜLEBURGAZ
bazen gece yarılarına dek pc başında çizgi roman okumaktan belime ağrı giriyor... şöyle yatağa sırtüstü uzanarak çizgi roman okuyabilmek için bir laptop almayı düşünüyorum... sonra da acaba laptop biraz ağır mı kaçar şöyle küçük bir notebook alsam işimi görür mü, diye düşünüyorum... arkadaşlar siz ne dersiniz? hangisini tavsiye edersiniz?

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,743
45,037
denize sıfır
yatakta roman okuma yat uyu.
ben laptop kullanıyorum dediğin pozisyonlar için hiç biri uymuyor.
ancak kitabın kendisi yatak için uyar.:)

percinler

Aktif Üye
2 Eyl 2009
283
154
izmir
lcd şeklinde dokunmatik ekran pc'ler var...
tavandan bir aparatla sallandırabilirsin aşağıya :)
zor ve pahalı olsun dersen yatakta kahvaltı yapabilmek için sehpalar satılıyor..
bunların üzerinde de laptop kullanabilirsin ama tam sırtüstü yatar gibi olmaz

filmografi

Süper Üye
8 May 2010
1,420
2,340
istanbul
walla ben linkteki cihazı kullanıyorum...

fiyatı çok uygun yaptığı işte güzel... ben bayağı memnunum sadece yatrken değil her yerde okuyorum yolda, arabada, tuvalette... :D

gurselileri

Guest
18 Tem 2010
2,220
2,318
LÜLEBURGAZ
tavsiyeler dikkate değer :) sevgili büyük beyaz dostumun yatak uyumak içindir tavsiyesini de aklımın bir köşesinde bulundurucağım :D sevgili filmografinin önerdiği cihazdan açıkçası şimdiye kadar haberim yoktu... fiyatı ve özellikleriyle gerçekten cazip... tavsiyeler için tüm dostlara çok teşekkürler :24: :)

kinowa

Süper Üye
5 Nis 2009
2,779
4,600
sevgili dostum ben iki senedir asus 1005pe netbook kulanıyorum 10,1 ekran var.. tüm cizgi romanları çok güzel bir çözünürlükte (yatarak :) ) okuyorum .. hiç agır degil en azından maxi texden daha agır degil :) ama aşagıdaki resimdeki gibi yan çevirerek, kitap gibi tutarak okuyorum .. klavyedeki sag ve sol tuşlar sayfa cevirmek için ideal.. kullandıgım okuma programı MangaMeeyaCE.. dedigim ben çok memnunum.. hem yatakda okuyunca extra bir ışık açmak zorunda degilsin :D

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/687/sl384619.jpg/][/URL]

grifit

Aktif Üye
21 Ağu 2011
271
332
Bende sayın filmografi'nin paylaştığı ReederColor'u kullanıyorum.
gayet pratik ve hafif.
Lakin biraz ekran küçük. ya da bana küçük geliyor.
zom yapma özelliği var ama Çizgi Roman'da zom yapınca, görselliğin hafifden lezzeti bozuluyor.

zamanla ekrana alışınca fazla rahatsız etmiyor.

ccahitkar

Onursal Üye
30 Eki 2010
4,803
2,685
metu
Ben laptopdan okuyorum .Masa üstü bilgisayar daha uygun kitap okumak için.Fakat kitabın orjinalini bulup ,birde eski ders kitabı arasına koyup yatakda gizlice okumak gibisi varmı.Her türlü teknolojik aletden daha rahat.:):):)

Son düzenleme:

gruznan

Çeviri & Balonlama
20 Eki 2011
251
914
bence androidli ve renkli tabletlerden al...sadece okumak içinse fazlasıyla yeterli olur...ben acer iconia kullanıyorum...ama yatarken okuyorsan hafif bir cihaz olması önemli, bence, laptop ya da netbook kesinlikle olmaz...