Archie #640 (Çeviri ve Balonlama)

duvarsürüngeni

Aktif Üye
28 Ağu 2011
451
1,075
archie640001.jpg

Ve işte son çıkmış Archie sayısı sizlerle. :)
Bundan sonra her ay çıkacak Archie sayılarını sizlerle buluşturacağım.

Çeviri ve Balonlama:
Mert Kılıç (duvarsürüngeni)

İyi okumalar. :wbtr:

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,137
37,524
İstanbul
Ufak tefek sorunlar dışında oldukça güzel bir çalışma olmuş.

Balon yerleşiminin çok dengeli olmadığı birkaç balon, bir iki kelime hatası ve ufak tefek yazım hataları dışında oldukça başarılı bir çalışma. Aslında çalışmanı tamamladıktan sonra bir kez daha odaklanarak gözden geçirsen ya da bir başka kişiden kontrol etmesini istesen bu küçük sorunlar da kolayca aşılır.

Font seçimini, font büyüklüğünü beğendim.

Orjinal sayıda çoğunlukla italik ya da kalın karakter kullanılarak yapılan kelime vurgularını sen de tekrarlayabilirsen daha güzel olur.

Çeviri de iyiydi.

Ellerine sağlık.

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,552
29,150
İzmir
Sevgili duvarsürüngeni,
Çeviri ve font seçimi güzel. Başarılı bir çalışma yapmışsın.
Renkli balonları silerken orjinal arka planda iz bıraktığından belli oluyor. Özellikle renkli balonları ve anlatım kutularını temizlerken mümkün mertebe balon çizgilerini hizalayalım. Başlık temizlemelerin ve başlıklarında olmuş. Ben beğendim.
Her ne kadar Archie ( Amerikan gençliği ile alakalı çok uzun zaman devam eden bir seri.) ilgimi çekmese de yeni çalışmalarını merakla bekliyorum.

duvarsürüngeni

Aktif Üye
28 Ağu 2011
451
1,075
Teşekkürler, balonlama konusundaki eksiklerimi biliyorum. Babamın grafiker olup Photoshop'u çıktı çıkalı kullanmasına rağmen ben Photoshop'ta zayıf biriyim. Yavaş yavaş bilgileri ondan kapmaya çalışıyorum, ufak tefek sorunlarıda hallettikten sonra daha iyi çalışmalarla karşınıza geleceğimi düşünüyorum. :)

gipsysoul

Yeni Üye
26 Nis 2011
16
0
Teşekkürler!!! Her sayıyı inanın heyecan ve keyifle bekliyor olacağım... Emeğinize, yüreğinize sağlık...