Antalya'daki dostlarımıza.

uzung

Yönetici
14 Ağu 2009
3,418
27,263
İstanbul
Değerli dostlar.
1 Temmuz ile 5 Temmuz arası Antalya'da bir eğitim seminerinde bulunacağım.
Bu süre içerisinde Antalya'da bulunan dostlarla tanışmak, sohbet etmek imkanı olursa çok mutlu olurum.
Antalya merkezinde Murat paşa Otel. Tur. Mes. Lisesi'nde olacağım.
Mesaj yoluyla ulaşabilirseniz kısa süreli de olsa görüşme ve sohbet etme imkanımız olabilir.
Saygılarımla.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,098
37,241
İstanbul
Murtaza üstadım, hadon üstadım ve kaçak :)sergen07 ile görüşmelisin.

Eminim daha pek çok Antalyalı dostumuz vardır forumda.

Hadon üstadım, yeni bir afiş hazırlasana bu buluşma için :)

savok

Admin
30 Eki 2009
20,016
85,147
Kasımpaşa
Hocam bence git Konyaaltı plajına gir denize, eğlen dolaş, kaleiçine git, tadını çıkar Antalya'nın. Ayrıca elinde son kitap kaldı gitmeden gönder Antalya'ya kadar gelirim peşinden.. Şaka bir yana dostlarımızla görüşmeni çok isterim, Murtaza bey ile muhakkak görüş dünya tatlısı bir insan, hadonu bizlere tanıt.. İyi yolculuklar!

12 Şub 2010
15,006
545,756
Sayın daltas da Antalya'da diye biliyorum.

Toplantınıza o da gelirse daha yakından tanımak isteriz.

uzung

Yönetici
14 Ağu 2009
3,418
27,263
İstanbul
Merhabalar dostlarım.
Bir haftalık aradan sonra eve döndüm nihayet. Oldukça yoğun bir çalışma yaptık.
Öyle ki denize bile perşembe akşam üzeri sırf döndüğümde kimseye yalan söylemek zorunda kalmamak için yarım saatliğine girebildim.
Bu arada sevgili Murtaza dostumuz aradı. Salı ve cuma günleri görüşme fırsatımız oldu. Murtaza ağabey sağ olsun, o kadar yoğun işlerinin arasında bana iki gün kısa da olsa Antalya turu yaptırdı. İlk gün aşağıda gördüğünüz Kale içi manzarası eşliğinde çay ve kahvelerimizi yudumlarken uzun bir sohbet gerçekleştirdik. Çizgi romandan, Çizgi diyarından ve kendimizden bahsettik.
rtin.jpg

vejz.jpg

oqgq.jpg

İkinci görüşmemizde bana arabayla güzel bir Antalya turu eşliğinde iş yerini ve yaptığı işleri gösterdi. Gerçekten Antalya'nın görsel güzelliğine yaptığı katkıları gözlerimle gördüm.
Ben böylesine iyi niyetli ve nezaketli bir dostumuz ile yüz yüze tanışmış olma mutluluğu ve inşallah tekrar görüşebilme dilekleri ile kendisinden ayrıldım. Murtaza Ağabey tüm çizgi diyarındaki dostlarına içten sevgilerini ve selamlarını iletmemi özellikle rica etti.

12 Şub 2010
15,006
545,756
Aleykümselam:)
İlk selamı ben alayım

Yediğin içtiğin, gezdiğin senin olsun sevgili Güngör

Murtaza bey ile tanışmaktan mutlu olduk

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,098
37,241
İstanbul
Gönül insanı Murtaza üstadımla görüşmüş olmanıza, paylaştığın resimler aracılığıyla da olsa onu yeniden gördüğüme çok sevindim.

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,056
9,130
Kastamonu
Sevgili dostlar:

Bu başlığı, e-posta kontrolü yaparken az önce gördüm ve ne yapacağımı şaşırdım.

Antalya'da geçen yıl yapılan, direnc11'in de katıldığı bir toplantıyı, şehir dışına gitmek zorunda kaldığım için kaçırmıştım. Bu ikinci oldu. Sevgili direnc11'den sonra, Güngör Hocamız'la tanışma fırsatını da ıskaladım.

Ne yazık ki 19 Haziran ile 13 Temmuz arası Antalya'da değil, memleketimdeydim. Önümüzdeki yıl kesin dönüş yapacağım için ev arıyordum. (Şehirde gezmediğim inşaat kalmadı.)

Şimdi; benim için şöyle bir sıkıntılı durum ortaya çıktı: Diyar'daki bazı arkadaşların benim varlığımla ilgili kuşkuya düşmüş olduğuna inanıyorum.

Hani, "Ulan bu herif çizgi roman karakterleri gibi hayal ürünü mü acaba?" değil de, "Galiba bir yerinde keli, körü var da insan içine çıkamıyor," diye düşünülüyor olduğunu sanıyorum.

Bu nedenle, Antalya'da yaşayan arkadaşlardan, mümkün olan en yakın tarihte, resimleriyle güzel bir fotoroman hazırlayabileceğimiz bir toplantı planlanmasını rica ediyorum. Lütfen, örneğin önümüzdeki hafta sonu bir toplantı organize edelim de bu zor durumdan kurtulabilmem için bana yardımcı olun.

Toplantı gündüz herhangi bir saatte oruçlu arkadaşların etkilenmemesi için klimalı kapalı bir yerde ya da 21.00'den sonraki bir saatte Konyaaltı'ndaki parklardan birinde olabilir. Ben her gün ve saate uyabilirim.

Bu vesileyle hem tanışıp sohbet ederiz, hem de Çizgi Diyarı'nın Antalyalı üyeleri olarak diğer şehirlerden geri kalmamış oluruz.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,141
77,483
hiçbiryerde :)
Çizgi romanı çok seven,bunun için diyara
çok katkıda bulunmuş bir ağır ağabeyimizi daha, fotoğrafla da
olsa görmüş olmak beni de çok mutlu etti;
eminim ki orada olmak o muhabbete katılmak
bizler için çok keyifli olurdu.Artık kısmet diyelim,
biraray gelip konuşmak,muhabbet etmek
fırsatlarını kaçırmayın derim dostlara...