Antalya Tarihî Karar ve Zılgıt Toplantısı

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,056
9,130
Kastamonu
Payitaht'taki büyüğümüz, Çizgi Diyarı Büyük İstanbul Buluşması'nın tarihini belirlemek konusunda bize görev verince, Antalya'da zorunlu bir "Tarih Kararı" ya da daha etkileyici bir söyleyişle, "Tarihî Karar" toplantısı yapmamız zorunlu hale gelmişti. 14 Eylül akşamı Antalya Yerleşkesi'nin Tophane Çay Bahçesi buluşma mevkiinde toplandık...

Toplandık ama unuttuğumuz önemli bir şey vardı: Bir önceki buluşmamızı (Bkz.Akçay Macerası) başımızda komuta kademesinden biri olmadan sivil - başıbozuk, kendi kafamıza göre yapmış; yani boyumuzu aşan sularda kulaç atmıştık. Murtaza5 hatırlatınca aklımız başımıza geldi. Komuta kademesinin toplantı yerine duhulünden önce, "ne dolap çevirsek, ne kıvırsak da kurtulsak" diye kafa yorduk. Suçluyduk ve bunun bir cezası olmalıydı! Allahtan ilk kabahatimizdi...

Kafamızı öne eğip melül - mahzun bakarak "hakkımızda ne karar verilirse kabulümüz, hakettik" pozu takınmaya karar verdik. Murtaza5 "Ben de araya girip hatalarını anladılar, bir daha yapmazlar derim," deyince bir parça umutlandık. Hakan Sait, "Konuyu da kısa zamanda Teks'e bağlar işi bitiririz!" diye noktayı koydu.

Bakın; benzeri durumlarla karşılaşırsanız mutlaka siz de bu planı uygulayın, çünkü işe yarıyor; hafif tertip bir zılgıtla durumu kurtardık...

Murtaza5, "sanki hiç suçu yokmuş, bize kendisi de kızıyormuş" gibi yaparken ben, resim çekmek bahanesiyle, yüzler gülmeye başlayana kadar masadan uzakta takıldım. Böylece zılgıtı tek başına Hakan Sait yedi. (Bunu söyleyerek; Karaoğlan değil, Çalık tabiatlı olduğumu da ifşa etmiş oldum ama neyse...)

Komuta kademesi, "zılgıt bunları acıktırmıştır, biraz da gönüllerini almak lazım" diye düşünmüş olacak ki oradan uygun adımla Topçu denilen mekana gidilmesini uygun gördü. Gerisini yazmasam daha iyi... İşte resimler:

01wpw.jpg

"Hakkımızda ne karar verilirse kabulümüz, hakettik!..."

02fpf.jpg

:8:

03njn.jpg

:8:

04qtq.jpg

"Hatalarını anladılar, bir daha yapmazlar!..."

05tst.jpg

Zılgıt sürerken, siz manzara seyredin daha iyi!...

06hwh.jpg

Bir başka manzara!...

07geg.jpg

Bir tane daha. Canınız çekerse çeksin; benim de çekiyor...

08kkk.jpg

Nihayet; mutlu son!... Sadece zılgıt olur mu canım?...

Moderatör tarafında düzenlendi:
12 Şub 2010
15,006
545,635
Komuta kademesinin ikna edici ve terbiyevi konuşmasının mutlu son ile bitmesi ve sivil başıbozuk çapulcuların ders alması iyi olmuş.

O demli çay da, necefli maşrapadan daha iyi olmuş. Birileri TRT ye bunu tavsiye etmeli.

Ben çayı hemen almayayım. Kebaçı Topçu ve Hakan Ocakbaşı'nı denetledikten sonra Oğulcan Çayevine gideyim:)

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,095
37,224
İstanbul
Antalya'nın "Kare Ası" yine toplanmış :)

Güzel insanlar, hârika manzara, çay, kahve, rakı (?), bol sohbet...

Aynısını bir de birlikte yapacağız. Kısa süre içinde...

Muhabbetiniz ve yüzlerinizdeki gülümseme daim olsun.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,015
85,071
Kasımpaşa
Güzel bir görüntü, Antalya, Kaleiçi, akşamüstü, insanı dinlendiren alıp götüren fotoğraflar, sakin, huzurlu insanlar.. Ben size gününüzü gösteririm, habersiz nasıl toplanılıyor diye, bekliyorum.. Sevgiler..