Antalya Buluşması'ndan Taze Taze

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,097
37,232
İstanbul
1. Geleneksel Antalya Çizgi Diyarı Buluşması geniş katılımla gerçekleşti. Öyle ki buluşma mekanı da biraz küçük olduğu için farklı masalara oturmak zorunda kaldık. Resimlerde görülen tüm şahıslar Çizgi Diyarı'nın (kendileri farkında olmasa da) birer üyesidir.

İşte ilk resim: Forumumuzun geleceği; sevgili Sergen07. Üniversite hayatını Bursa'da sürdüreceği için elimizin altında artık, bizden çekeceği var. Söz verdi, ilk İstanbul Buluşmasına katılacak. Ama şunun da sözünü verdi; önce üniversite, sonra çizgi roman.

dsc00186.jpg

Forumumuzun gizli kahramanlarından, ismini pek kimsenin bilmediği sevgili Murtaza üstadım. Tanışmaktan onur duyduğum gönül insanı. Paylaşan ama paylaşırken isminin dahi bilinmesini istemeyen alçak gönüllü insan. Umarım her şey gönlüne göre olur.

dsc00185.jpg

Kuşaklar farklı ama ortak bir payda var bu iki insanı bir araya getiren: çizgi roman ve Çizgi Diyarı

dsc00188.jpg

Bu da ben, direnc11. Ağzım kulaklarımda, keyfim pek yerinde:

dsc00190.jpg

Çok numaralı bir toplantı oldu bu: Sergen07, Murtaza5, direnc11. Zamanın su gibi aktığı bu ilk buluşma umarım bir kıvılcım olur. Kimbilir seneye yapılacak bir Antalya Buluşması üç kişiyle değil de beş kişiyle, bir sonraki yılın buluşması on kişiyle gerçekleşir.

dsc00193.jpg

Son düzenleme:

pandora1972

Süper Üye
1 Ağu 2012
2,228
4,844
Sevgili Nihat, hayalini biraz daha geniş tut; belki sadece sayı değil bu buluşmaların yapıldığı il sayısı da artar. Düşünsene iller bazında çoğaldığımızı. Herşeyin yavaş ama nitelikli çoğalanı makbuldür. Güzel bir üçlü olmuşsunuz, sevindim. Genç arkadaşa da buradan selam olsun:Ğ. Bizden sonra bayrak onlarda.

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,746
44,832
denize sıfır
(BİLİNEN) 3kahraman bir arada.:)
Muhabbetinizi az çok kestiriyorum numaraların artması dileğiyle Sergen ve Murtaza abimizide gördük sevindik.:)

12 Şub 2010
15,006
545,689
Üç güzel insan, sıcak, dost

Çizgi roman, kuşakları bir araya getiriyor

Dün sevgili uzung ve esattr birer saat arayla konuğum olarak onur verdiler

İnşallah geniş katılımlı Ankara buluşması yakında olacak

Azzzz günnn sonra:)

Antalya'ya selam, sevgi ve saygılar

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,371
3,564
Midgard
Üç güzel insan, sıcak, dost

Çizgi roman, kuşakları bir araya getiriyor

Dün sevgili uzung ve esattr birer saat arayla konuğum olarak onur verdiler

İnşallah geniş katılımlı Ankara buluşması yakında olacak

Azzzz günnn sonra:)

Antalya'ya selam, sevgi ve saygılar

hocam artık tamamen müsaitim haftasonları. çağırırsanız sevinirim :)

sergen07

Süper Üye
20 Kas 2010
479
278
Antalya
Güzel insanlar güzel sohbetler ve sınırsız çay daha ne olsun :) İyi ki toplanmışız İstanbul'da görüşmek üzere :)

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,891
140,894
Üç değerli dostu bir arada görmekten bende çok mutlu oldum.
İnşaallah hep beraber bir arada olmak ümidiyle...

savok

Admin
30 Eki 2009
20,015
85,106
Kasımpaşa
Benim gördüğüm en geniş katılımlı toplantı yapılmış, Murtaza Beyefendi dostum verdiği kitaplarla yüzlerce üyeye bedeldir, yüzlerce Çizgi Diyarı üyesi onun kitaplarını okumuştur, yüz kişilik gönüle sahiptir, Sergen kardeşim ise genç gönlü ile bu işe önayak olmuştur, Nihat dostum ona söyleyecek lafım azdır, gördüğüm en cömert yürekli insanlardan biridir. Binlerce insan değişmem..Şimdi niye anladınız mı en kalabalık toplantı diye.. Sağolun sevgili dostlarım. Hani dünyanın neresine gidersen git muhakkak bir Türk vardır derler ya biz o lafı muhakkak bir Çizgi Diyarlı vardır diye değiştireceğiz Allah'ın(C.C.) izni ile..

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,585
74,759
NeverLand
Murtaza abimizi ve sergen kardeşimizi aynı karede görmek gerçekten çok sevindirici oldu. Nihat en son gördüğümden bu yana pek değişmemiş zaten... :)
Bu gönlü geniş katılım için herkesi kutlarım.
Ankara mı geçti arada bir yerlerde?...

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,999
22,605
Sarıyer
Önemli olan işin sayısal boyutu değil işlevi, bu toplantı ile Antalya'ya da bayrağı dikmiş oldunuz, sıra diğer illerde.

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,314
4,607
Böyle,buluşma sonrasında sevgili dostların resimlerini görmek çok güzel.Ortak bir zevkinizin olduğu her kuşaktan insanların olduğunu bilmek inanın bana haz veriyor.
Sevgili Sergen'i merak eder dururdum artık gördüm,bayağı bir gençmiş.Direnç kardeşimi dah önceki toplantılara ait resimlerden tanıyordum,tekrar görmek çok güzel.Murtaza beyefendiyi de görmekten mutluluk duydum.
Sevgili dostlar,bizi biraraya getiren Diyar'a ve buna sebep olanlara ve de hepinize sevgiler saygılar sunarım,hoşçakalın sevgi ile kalın.

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,056
9,130
Kastamonu
Üç gündür bu başlığı açıp tek tek bütün yazılanları okuyor ve okudukça da tekrar tekrar üzülüyorum. :( :( :(

O seyahati erteleme ya da ihmal etme şansım yoktu. Ekmek parası işte!... Aslında akşam üzeri 17.00 gibi, beklediğimden oldukça erken bir saatte döndüm ama iş işten geçmişti.

Ben olmasam da dostların keyifli saatler geçirmiş olduklarını öğrenmek güzel.

İnşallah bir başka buluşmada sizlerle yüzyüze tanışma fırsatım olur.

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,554
29,042
İzmir
Değerli dostlarım,
Az ve öz katılımlı toplantıları severim.
Daha sıcak bir ortam oluşur.
Nihat Abiyi zaten tanıyorduk, ama tanımadığımız dostların simalarını görmüş olduk.
Hem unutmayın İstanbul, İzmir, Antalya, Ankara, Hatay derken ülkemizin değişik yerlerinde dostlar bir araya geliyor.
Bundan daha güzel ne olabilir.
Unutmayın, HERŞEY (yemek, içmek, para...) PAYLAŞINCA AZALABİLİR AMA DOSTLUKLAR PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR. DOSTLUĞUNUZ DAİM OLSUN!
Selam ve sevgilerimle.