direnc11'in haklı uyarısını dikkate alarak ilk toplantımızın duyurusunu bu başlık altında açtım. Kadıköy Buluşması başlığındaki, durumu anlatan son mesajımı da aynen buraya kopyalıyorum. Haberleşmeye buradan devam edebiliriz.
* 9 Eylül günü,
* saat 14.30 - 15.00 arasında,
* Yüzüncü Yıl Bulvarı ile Güllük Caddesi'nin keşistiği yerdeki Aydın Kanza Parkı'nda (parkın bitişiğinde Star Elektronik yanındaki çay ocağında) buluşuyoruz. Birbirimizi tanıyabilmemiz için, gelen herkes ya boynuna büyük boy bir çan taksın, ya da kafasına bir market poşeti geçirsin.
Kabul, ya da itiraz eden buraya bildirirse iyi olur. Şu ana kadar geleceğini bildiren 3 kişi olduk:
direnc11
sergen07
hadon
İnşallah bu listeyi aşağıya doğru uzatabiliriz.
direnc11 dostumuz da pazar gününü kabul etti. Öyleyse, saatlerimizi ayarlayıp not alalım:Gerçekten çok güzel olur bana da yakın Aydın Kanza parkı , pazar günü olsa güzel olur hafta sonu rahat rahat muhabbet ederiz
* 9 Eylül günü,
* saat 14.30 - 15.00 arasında,
* Yüzüncü Yıl Bulvarı ile Güllük Caddesi'nin keşistiği yerdeki Aydın Kanza Parkı'nda (parkın bitişiğinde Star Elektronik yanındaki çay ocağında) buluşuyoruz. Birbirimizi tanıyabilmemiz için, gelen herkes ya boynuna büyük boy bir çan taksın, ya da kafasına bir market poşeti geçirsin.
Kabul, ya da itiraz eden buraya bildirirse iyi olur. Şu ana kadar geleceğini bildiren 3 kişi olduk:
direnc11
sergen07
hadon
İnşallah bu listeyi aşağıya doğru uzatabiliriz.