Antalya Buluşması (9 Eylül 2012)

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,056
9,130
Kastamonu
direnc11'in haklı uyarısını dikkate alarak ilk toplantımızın duyurusunu bu başlık altında açtım. Kadıköy Buluşması başlığındaki, durumu anlatan son mesajımı da aynen buraya kopyalıyorum. Haberleşmeye buradan devam edebiliriz.

Gerçekten çok güzel olur bana da yakın Aydın Kanza parkı , pazar günü olsa güzel olur hafta sonu rahat rahat muhabbet ederiz
direnc11 dostumuz da pazar gününü kabul etti. Öyleyse, saatlerimizi ayarlayıp not alalım:

* 9 Eylül günü,
* saat 14.30 - 15.00 arasında,
* Yüzüncü Yıl Bulvarı ile Güllük Caddesi'nin keşistiği yerdeki Aydın Kanza Parkı'nda (parkın bitişiğinde Star Elektronik yanındaki çay ocağında) buluşuyoruz.
Birbirimizi tanıyabilmemiz için, gelen herkes ya boynuna büyük boy bir çan taksın, ya da kafasına bir market poşeti geçirsin. :)

Kabul, ya da itiraz eden buraya bildirirse iyi olur. Şu ana kadar geleceğini bildiren 3 kişi olduk:

direnc11
sergen07
hadon

İnşallah bu listeyi aşağıya doğru uzatabiliriz. :)

savok

Admin
30 Eki 2009
20,015
85,106
Kasımpaşa
İnşallah bol katılım olur,
benim bildiğim murtaza5 adlı dostumuz da Antalyalı,
ona da ulaşmaya çalışmak gerekli..

sergen07

Süper Üye
20 Kas 2010
479
278
Antalya
Temennilerinize katılıyorum inşallah listeyi uzatabiliriz 9 Eylül günü buluşmak dileğiyle sağlıcakla kalın ...

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,554
29,042
İzmir
Bol muhabbet dilerim.
Ne yazıkki İzmir'deyim.
Yine ne yazık ki ne İstanbul'a ne Antalya'ya katılamıyacağım.
Selamlarımla.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,097
37,232
İstanbul
Henüz listeye dahil olan yeni bir isim yok. Daha zamanımız var 9 Eylül'e kadar, artar umarım sayımız. Çizgi Diyarı sayesinde birbirinden değerli pek çok gönül insanıyla tanışma fırsatım oldu. Her biriyle geçirdiğim zamanın her anı benim için çok kıymetli. En azından iki yeni dostumuzla da aynı keyfi yaşama olasılığı çok heyecan verici.

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,056
9,130
Kastamonu
Buluşmanın afişi hazır ama burada gösteremiyorum. Aşağıdaki bağlantıda görebilirsiniz.

bulumaafi2.jpg

Son düzenleme:

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,097
37,232
İstanbul
Sevgili Hadon, afiş harika olmuş. Ellerine sağlık. Bir şeyi anlamadım ama; giriş 300$, çıkış 500$ denmiş afişte. Çıkışta 500$ veriyor muyuz, alıyor muyuz? Hani bilelim de... :)

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,585
74,759
NeverLand
9 Eylül benim için yok yakın bir tarih oldu.
Belki tarihi daha uzun bir buluşmada görüşmek üzere diyelim.
Afiş harika olmuş bu arada.
İstanbul su yolu olunca kimse böyle şeyler yapmıyor artık... :)

sergen07

Süper Üye
20 Kas 2010
479
278
Antalya
Henüz listeye dahil olan yeni bir isim yok. Daha zamanımız var 9 Eylül'e kadar, artar umarım sayımız. Çizgi Diyarı sayesinde birbirinden değerli pek çok gönül insanıyla tanışma fırsatım oldu. Her biriyle geçirdiğim zamanın her anı benim için çok kıymetli. En azından iki yeni dostumuzla da aynı keyfi yaşama olasılığı çok heyecan verici.

Sevgili direnc11 size katılmamak elde değil buluşma gününü iple çekiyorum hala aramıza katılacak yeni arkadaşlarımızın olduğu ümidini kaybetmedim :)

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,056
9,130
Kastamonu
Sevgili dostlar, büyük üzüntü duyarak, pazar günü yapmayı planladığımız toplantıya katılamayacağımı açıklamak zorundayım. Sizlerden çok çok çok özür diliyorum. Yarın önemli bir işim için şehir dışına gidiyorum ve ne zaman döneceğim de belli değil. Küçük bir olasılıkla Pazar günü dönebilecek olsam bile, dönüş saatim gece yarısını bulacaktır.

İnşallah daha sonraki bir tarihte, yine bir ortam yakalarız.

Saygılarımla.