Antalya Buluşma Sezonu Açılışı Ardından

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,056
9,130
Kastamonu
Sevgili dostlar merhaba. Açılışımızı kazasız belasız yaptık çok şükür. Resimler ve notlar aşağıda:

01gpg.jpg

Düzlerçamı mesire alanına varır varmaz en güzel masaya kurulup, mangalımızı yaktık ve soframızı kurduk. Daltas, mangal kıvamına gelene kadar bize harika bir gösteri sundu... Avucundan kuş, kulaklarımızdan yımırta çıkardı. Hakan Sait'i ikiye bölüp, bir yarısını markete, diğer yarısını fırına gönderdi. Ne yazık ki bu numarayı, filmler yandığı için kayıt altına alamadım...

02oeo.jpg

Biliyorsunuz bizim Sancak Beyi biraz serttir; bir ara, mangalın dumanı üzerine doğru tütünce ortalığı ayağa kaldırdı.

"Mangalının külleri tozar da tozar,
pişirdiği etlerse midemi bozar,"

diye mâni düzerek, zavallı mangalımı birkaç km.uzağa sürgün etti. Geçen yıl Topçam pikniğinde, yanlış yaktığımı söyleyince itiraz ettiğim için, neredeyse sopa yiyordum. Bu yüzden sesimi çıkarmadan dediğini yaptım.

03mxm.jpg

Mangal deyip geçmeyin, o değerli mangalın kaç yıldır kimlere hizmet ettiğini söylesem inanmazsınız. Üçünün ismini versem yeter sanıyorum: Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri, Hülya Avşar ve bizim Profesör... Şimdi diyeceksiniz ki: "Mangalın üzerinde niye et yerine çaydanlık var?"

Bu haklı bir soru yanıtı şu: "Yidiğimiz bizim olsun, içtiğimizi görün yeter!..."

04wkw.jpg

Tanıyan var, tanımayan var; buluşma sezonu açılışımızın katılımcılarını da tanıtalım:

1- Sancak Beyimiz Daltas... Bilen bilir, kendisi Teks'in babası olur...

05opo.jpg

Bu da, "Resmim iyi çıkmazsa sonucuna katlanırsın," uyarısından sonra çektiğim kare...

06cdc.jpg

Hakan Sait... Yanlışlıkla bitkisel ilaç üreticisi Dr.Ömer Coşkun'un resmini koyduğumu sanmayın... Yahu birader, senin gözler biraz şehla mı, benim makine mi öyle çıkarmış?

07vpv.jpg

Murtaza5... Sanki, Kurtlar Vadisi'nde oynuyormuş da, rolüne hazırlanıyor gibi değil mi? Böyle düşünenler yanıldı; tuvalete gitmişti, dönerken kaybolmamak için pusulaya bakıyor...

08bsb.jpg

Bendeniz Hadon...

09mnm.jpg

Zilliyi kırar kırmaz, ilk iş olarak Karargâha tekmil verdik. Bu görevi üstlenen Murtaza5; Savok, Profesör, Ertuğrul ve Direnc11'i tek tek arayarak, sezon açılışının kurallara uygun şekilde yapıldığını bildirdi.

10ipi.jpg

Tekmil görevi de tamamlandıktan sonra sohbete koyulduk. Bakalım resimde gizli olan sohbet konumuzu bulabilecek misiniz?

11npn.jpg

Konu öyle derinine irdelendi ki anlatamam...

12vyv.jpg

İşte böyle dostlar... Bizler, gerçekten harika bir gün geçirdik. Kömür ateşinde demlenen çayla birlikte yapılan sohbetin tadı hâlâ damağımızda; hepinizi bu lezzeti tatmaya bekliyoruz.

Saygılarımızla.

Moderatör tarafında düzenlendi:

savok

Admin
30 Eki 2009
20,015
85,071
Kasımpaşa
Çok güzel fotoğraflar, çok güzel insanlar..
Ne güzel sizleri görmek..
Hepinizi sevgi saygıyla selamlıyorum..
39 karılı adama ben de ayar oldum..
Ayda bir desen olmaz..
Neyse işin matematiğini bırakıp bir kenara kimyasına bakmak lazım..

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,095
37,224
İstanbul
hadon üstadım söylememiş ama bu büyük buluşma için bedeli neyse (söylemiyor) ödemiş ve tüm piknik alanını kapatmış.

Telefonla katıldım bu buluşmaya ama böyle olmuyor, kesmiyor.

O "alimiyon" çaydanlıktan ben de çay içmek istiyorum. Güzel insanlarla, dostlarımla aynı havayı solumak istiyorum.

Neyse bu daha açılış. İleride fırsatlarımız olur diye ümit ediyorum.

Her dâim böyle kalın; yüzleriniz hep gülsün.

carson10

Aktif Üye
16 Ara 2012
388
1,163
"Muhabbet" arapça "Hubb" kelimesinden türemiş olup,Hubb:"SEVGi" anlamına gelmektedir.
"Hubb-i Çizgi Roman" ise; çizgi roman sevgisidir.Muhabbetiniz daim olsun.Sevgi&Saygı&Selam.

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,061
20,582
Kamlançu
Abi böyle hoşsohbet insanlar anlatsın, ben sabaha kadar dinleyeyim, ne olur?
Piknik değil sanki karaoğlan macerası :)
Konu da bayağı netameli, işin içinden çıkmak kolay olmayabilir. :)
O alimiyon çaydanlıkta çay içmek bir gün bize de nasip olur inşallah.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,136
77,455
hiçbiryerde :)
Akşam gördüm fotoğrafları ve güzel
muhabbetinizi. Yorgunluktan iki çift
laf edemedim.
Sevgili Hadon şu cam gibi
fotoğraflarınız ve hikayeyi anlatma biçiminizle
oradaymışız hissi oluşuyor bende.
Değerli büyüklerimi, dostlarımı sevgi ve saygıyla
selamlıyorum. Ben de arkadaşlarım gibi bir gün
Antalya'da buluşuruz belki diyorum...

timed

Onursal Üye
19 Eki 2009
2,330
9,769
Sevgili dostlar ,
Ne güzel oturmuşlar, harika bir ortam .
Muhabbetiniz daim olsun.
Çizgi romanınız bol olsun.
Yolumuz düşse , bizde gelsek , hep beraber otursak , tuvalete gidip kaybolsak , pusulayla yönümüzü bulsak , mangal dumanını Sancak beyimize gelirken yelpazelerle dağıtsak , masaya serili gazeteden kendimize muhabbet için konu yaratsak.
Böyle dostlarımız olduğu sürece inanıyorum bir gün karşılaşır ve gerçekleştiririz.
Sevgilerimle.

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,314
4,607
Ne güzel kareler,ne güzel insanlar.Allah(c.c)dostluğunuzu daim etsin.Hepinize sevgiler ve selamlar.

12 Şub 2010
15,006
545,635
Kütahya'da sevgili homeric, tsubasa ve diğer dostlarla Porsuk Çayında mangalda sucuk, pirzola, köfte kokuları arasında muhabette iken sevgili Hadon'un telefonu ile canlı olarak dinlediğim bu güzel sohbette bizzat bulunma imkanım olmadı. Çünkü Işınlama Makinem arıza nedeniyle teknik servisteydi.
Dostlar, muhabbetiniz daim olsun, selamlar, sevgiler, saygılar.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,366
142,840
Ne güzel canlı canlı fotoraman gibi olmuş. Üstadlar bir harikasınız. Hepinize selamlar.

Karar verdim bende tek başıma sezon açılışımı yapsam ne?

Gerçi 1 aydır baya bi takılıyom ve tabi komutanada tekmil veririyoruz ama olmuyo be tek, beklerim hepinizi göğe komşu topraklara.

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,891
140,856
Güzel insanlar,tatlı muhabbet eşliğinde.
Telefonla görüştüm,çok memnun oldum.
Her ne kadar uzakta da olsak gönüllerimiz bir.
Antalya sancağına haluk abinin heyetle teftiş zamanı geliyor.:D
İstanbul'u Antalya'ya yıkalım da görün siz.:Z
Bütün dostlara selam olsun,
Neşeniz daim,sohbetiniz bol olsun.
Fotoğraf düzenlemesi harika olmuş.