Merhaba arkadaşlar.
İşlerim dolayısı ile geldiğim Ankara'da dostlarla buluşayım ve Ankara sancağına rapor vereyim dedim. Profesör (Haluk abi) sevgili Yener Çakmak'ın cenazesine katılmak için İstanbul'a gittiği için cumartesi günü buluşma şansımız olmadı. Biz de sevgili Ekenciz dostumuzla akşama kadar sohbet ettik. Yemek için epey dolaştırdı beni. Yorul ki daha çok yiyesin dedi
Burada yorgunluğum belli olmayabilir ama öyleyim
Bugün de Haluk abinin mekanındayız. Gelmek isteyen dostlarımızı bekleriz.
Eee bu kadar mı resimler demeyin, onlar da geliyorlar
Büyük şef paparazzilik yapmayacak mısın dedi. Sohbet tatlı ama belgeleyelim bunu dedi. Emir baş göz üstüne dedim
Haluk abi ve CTB balonlamalarından tanıdığımız Ekenciz. Kendisini ilk defa görüyorsunuzdur. Ben dün de görmüştüm
Amerika'da selfie eğitimi almadım ama bir de ben deneyeyim dedim. Olmuş mu?
İşlerim dolayısı ile geldiğim Ankara'da dostlarla buluşayım ve Ankara sancağına rapor vereyim dedim. Profesör (Haluk abi) sevgili Yener Çakmak'ın cenazesine katılmak için İstanbul'a gittiği için cumartesi günü buluşma şansımız olmadı. Biz de sevgili Ekenciz dostumuzla akşama kadar sohbet ettik. Yemek için epey dolaştırdı beni. Yorul ki daha çok yiyesin dedi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Burada yorgunluğum belli olmayabilir ama öyleyim
Bugün de Haluk abinin mekanındayız. Gelmek isteyen dostlarımızı bekleriz.
Eee bu kadar mı resimler demeyin, onlar da geliyorlar
Giriş yap veya üye ol.
Büyük şef paparazzilik yapmayacak mısın dedi. Sohbet tatlı ama belgeleyelim bunu dedi. Emir baş göz üstüne dedim
Giriş yap veya üye ol.
Haluk abi ve CTB balonlamalarından tanıdığımız Ekenciz. Kendisini ilk defa görüyorsunuzdur. Ben dün de görmüştüm
Giriş yap veya üye ol.
Amerika'da selfie eğitimi almadım ama bir de ben deneyeyim dedim. Olmuş mu?