Animal Man #05

huaynacapac

Yeni Üye
13 Ara 2012
20
249
file

Arkadaşlar iki sayı arası baya uzun oldu. Onun için kusura bakmayın. Tempomu tekrar yakalayacağım inşallah.
Keyifli okumalar...

Moderatör tarafında düzenlendi:

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,111
İstanbul-İzmir
Önce temkinli yaklaştım!
Eh pek bilmediğimiz Animal Man?
Pek bilmediğimiz bir çevirmen ve balonlamacı?
Hikaye bir acaip kesinlikle?
Ama şaşırttınız beni!
Muhteşem gidiyor bana göre!
Bu serinin devamını kesinlikle bekliyoruz.
Umarım yine ilgi çekici diğer işlerede el atarsınız?

tolgam

Çeviri & Balonlama
5 Mar 2011
230
608
İlk teşekkürü kaptırdım.6. Sayıda İnşallah. :)
Çalışmalarınız için tekrar teşekkür ederim.

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,372
3,565
Midgard
New 52!'da Animal Man ve Swamp Thing'in beraber gittiğini okumuştum. Vertigo'nun DC evreniyle birleşme olayı filan. Seriyi mutlaka okuyacağım New 52! arşivime katıyorum teşekkürler.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,089
37,183
İstanbul
Lemire imzalı iki Sweeth Tooth okuduktan sonra üstüne bir de yine onun yazdığı Animal Man sayısı okumak ilginç bir tesadüf oldu. Jeff Lemire sahiden oldukça yetenekli bir isimmiş.

Çalışması için sevgili huaynacapac'a teşekkür ederim. Farklı fontlar kullanmayı gerektirmesi nedeniyle epey zorlayıcı olabilecek serinin üstesinden hakkıyla geliyor. Ellerine sağlık.

Efsahane

Çeviri & Balonlama
11 Şub 2010
123
608
Rotworld event'ini ararken bu başlığı gördüm.

Öncelikle ellerine sağlık Animal Man çevimek cesaret isteyen bir iş, sonuçta bilenmeyen bir kahraman.

Bundan sonra yazıcaklarıma umarım alınmazsın dostum, açıkcası İlk sayıların olsaydı bunları yazmadım ama 5. sayıyı görünce üretim hızının kalitenin önüne geçiğini gördüm, o nedenle eğri oturup doğru konuşmakta fayda var.

Dostum fontu değiştirmen şart, hiçbir şekilde yakışmamış, ne canavarın konuşması nede diğerleri. kapak içinde aynı şeyler söz konusu. Eğer fontları bulamazsanız yardım başlığından sormanız iyi olurdu, güzel tavsiyler gelirdi.

Aynı şekilde kapak temizlemesi de ciddi sorunlu olmuş. kapak temizlemesinde doğru yada benzer bir font kulanılıp orjinalinde ki gibi beyaz stroke yapsan temizleme hataları kapanırdı.

Tekrar ellerine sağlık.

huaynacapac

Yeni Üye
13 Ara 2012
20
249
Rotworld event'ini ararken bu başlığı gördüm.

Öncelikle ellerine sağlık Animal Man çevimek cesaret isteyen bir iş, sonuçta bilenmeyen bir kahraman.

Bundan sonra yazıcaklarıma umarım alınmazsın dostum, açıkcası İlk sayıların olsaydı bunları yazmadım ama 5. sayıyı görünce üretim hızının kalitenin önüne geçiğini gördüm, o nedenle eğri oturup doğru konuşmakta fayda var.

Dostum fontu değiştirmen şart, hiçbir şekilde yakışmamış, ne canavarın konuşması nede diğerleri. kapak içinde aynı şeyler söz konusu. Eğer fontları bulamazsanız yardım başlığından sormanız iyi olurdu, güzel tavsiyler gelirdi.

Aynı şekilde kapak temizlemesi de ciddi sorunlu olmuş. kapak temizlemesinde doğru yada benzer bir font kulanılıp orjinalinde ki gibi beyaz stroke yapsan temizleme hataları kapanırdı.

Tekrar ellerine sağlık.
Fontlar ilk 2 sayıda gerçekten sıkıntı yaptı bende. Sonrasında enygma'nın tavsiyesine uyup bu fontları kullanmayı başladım. Kapak temizlemesi konusunda sonuna kadar haklısın. O konuya ağırlık vermem gerekiyor.

Önceki sayılardan birini paylaşırken belirttiğim gibi bir standart yakaladıktan sonra bu ilk sayıları düzenleyip tekrar upload edeceğim.

Hataları düzeltmek adına yaptığın bu yoruma da gerçekten çok teşekkür ederim.

Efsahane

Çeviri & Balonlama
11 Şub 2010
123
608
Enygma elinin değdiğini fark ettim onun kullandığı font :) sağolsun kendiside DC hastası olduğu için ekip de sürekli DC yapalım demesini dinleyip dururuz.

Eskiye dönük düzeltme yapılması çok güzel bir düşünce.

Tekrar kolay gelsin.