huaynacapac
Yeni Üye
- 13 Ara 2012
- 20
- 249
Moderatör tarafında düzenlendi:
İlk Tebrik Benden.!
Kendimi tekrar etmek istemiyorum.İçimdeki hislerim için 1-2-3. sayı konularına bakabilirsin
Çevirip balonladığın için teşekkür ederim.
Başka serilere de el atmayı düşünüyorum, gene böyle çok popüler olmayan bir karakter olur büyük ihtimal. Bu seride de 12. sayıdan itibaren Rotworld isimli bir hikaye örgüsü başlayacak. İçerisinde Swamp Thing ve Frankenstein Agents of Shade serilerinden de sayılar var. Bunları da çevirmeye karar verdim. Allah nasip ederse, toplamda Animal Man ile ilgili 30 sayılık bir çevirimiz olacak.oh oh böyle giderse çok yakında 19 sayıda biter ne güzel
bakalım bu bitince başka serilere el atıcakmısın
4. sayı içinde çok teşekkürler
Öncelikle değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum.
Başka serilere de el atmayı düşünüyorum, gene böyle çok popüler olmayan bir karakter olur büyük ihtimal. Bu seride de 12. sayıdan itibaren Rotworld isimli bir hikaye örgüsü başlayacak. İçerisinde Swamp Thing ve Frankenstein Agents of Shade serilerinden de sayılar var. Bunları da çevirmeye karar verdim. Allah nasip ederse, toplamda Animal Man ile ilgili 30 sayılık bir çevirimiz olacak.
Burada Shade benim yazımımdan kaynaklanan bi sıkıntı oldu heralde S.H.A.D.E olacaktı.Ovv Dark kısmının en karanlık yerlerine inecez anlaşılan. Gerçekten iyi gidiyorsunuz. Çok teşekkürler.
Bide lafı geçmişken şu Shade
Starman deki bizim Master of Shadow Shade mi yoksa faklı bi anlamda mı kullanılmış (Mkanjeri yi bu sorularla delirttim sıra sizde )
Burada Shade benim yazımımdan kaynaklanan bi sıkıntı oldu heralde S.H.A.D.E olacaktı.
S.H.A.D.E de bu elemanlardan oluşan;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Böyle bir grup;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Starman'ı da hiç bilmiyorum, belki de bir bağlantısı vardır.