Animal Man #03

huaynacapac

Yeni Üye
13 Ara 2012
20
249
file

Arkadaşlar 3. sayıyı hazırladım, beğeninize sunuyorum. Biraz da bilgi vermek istiyorum bu proje ile ilgili. Öncelikle font konusunda yardımcı olan enygma'ya teşekkür edeyim. Bu fontlarla devam edeceğim çevirilere. İlk 2 sayıdan daha iyi bir balonlama oldu ve göze daha hoş geliyor bence. Tabi ki sizin fikirleriniz önemli.
Animal Man'ı 19. sayıya kadar çevireceğim. Bu sayıda başlayan aksiyon 18. sayıya kadar dozunu artırarak devam ediyor. 19. sayıyı da çok beğendiğim için beğeninize sunmayı düşünüyorum. Tahminimce 5. ve 6. sayıya doğru çeviri ve balonlama olarak bir standart yakalarım. Arşiv yapacak olan arkadaşlar için hikaye bittiğinde dönüp bu sayıları tekrar düzenlerim.

Saygılar...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Cobra Captain

Kıdemli Üye
23 Haz 2013
115
440
çok hızlı gidiyorsunuz ve ilk serilerinizden belkide kendinizi efsane etmek için en iyi new 52 serisi swamp thing veya bu idi. Keşke bende bu kadar hızlı çeviri yapabilsem ama içimden çeviresim gelmiyor. Ama beni boşverin sizin yaptığınız iş muazzam. Çok teşekkürler.

Son düzenleme:

enigma23

Kıdemli Üye
4 Haz 2011
195
87
19. sayıya kadar severek takip edeceğim bi seri. yaptığın çalışmalar ve verdiğin bilgiler için saol
emeğine sağlık kardeşim

tolgam

Çeviri & Balonlama
5 Mar 2011
230
608
Daha öncede söyledim.Ama tekrar söyliyeceğim.Çabandan ve istikrarından çok etkilendim.
Böyle güzel bir seriyi bizlere sunduğun ve uğraşların için sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,089
37,183
İstanbul
Çeviriyi gözden geçirmeye zamanım olmadı ama balonlama itibariyle bu sayı kesinlikle ilk iki sayıya nazaran çok başarılı. Bravo.

Dediğin gibi birkaç sayı sonra iyiyce oturmuş olur balonlama. Üç sayıdaki gelişim çok çok iyi...

Tebrik ediyorum.

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,554
28,983
İzmir
Macera heyecanlı bir şekilde devam ediyor. Beğeniyle okuyorum.
Bu çalışman diğerlerinden çok daha iyi. Kullanılan fontlar iyi durmuş.
Lakin avcıların konuşmalarında cümleler arasını biraz daha açarsan okunması daha rahat olacaktır.
Kullanılan fontta yakın cümleler okumayı zorlaştırıyor.
14. sayfada avcının konuşma balonunu doldurmayı unutmuşsun.

Genel itibariyle diğer çalışmalara göre çok hızlı bir ilerleme kaydettin.
Yaptıkça daha da iyi olacağına eminim. Ayrıca bu kadar hızlı bir şekilde ardı arkasına yaptığın çalışmalar için de ayrıca tebrik ederim.

19 sayı müjdesini vermiş oldun. Biz de merakla bekleriz.

Eline sağlık.