Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu kadar çizgi roman seven insanların istedikleri dergileri elde etmek için, bir alım-satım bölümünün olmamasını yadırgıyorum. Olması gerekir diye düşünüyorum.
Selamlar.
Bu kadar çizgi roman seven insanların istedikleri dergileri elde etmek için, bir alım-satım bölümünün olmamasını yadırgıyorum. Olması gerekir diye düşünüyorum.
Selamlar.
Burası insanların gönüllerine göre taramalarıyla ve/veya çeviri-balonlamalarıyla paylaşım yaptıkları bir ortam..
Bence de siteye maddiyat bulaştırmamak en iyisi..
Ki o tarz satım yapılabilecek yerler de internette epey mevcut..
Yapalım desem sana nasıl güveneceğim?
Nerdeyse 4 senelik üyesin mesajına bak?
Geri kalanlara ücretsiz kitap göndersem bile sana parası ile desende yollamam
Paranın girdiği yere her halt girer :7:, para için neleri satanları gördük , sonra biz de ayakkabı kutusuna falan gireriz aman :Z, bana soran hiç yok :39: ama eğer olursa ; bizim forumumuzda bu kesinlikle olmamalı, biz sıradan bir site değiliz, ben sıradan bir forumun üyesi değilim, Çizgi Diyar’ının bir ruhu var; Kutsal Çizgi Romanın ruhu bizde ve bizi kimse satın alamaz , biz halimizden memnunuz :79: