Alien Hunter (2003)

agartan

Onursal Üye
28 Haz 2019
1,220
11,307
Alien Hunter (2003)

Sayın samuray64, doğum gününüz kutlu olsun.
Sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice yıllar dilerim.

Yönetmen: Ron Krauss
Senaryo: J.S. Cardone, Boaz Davidson
Müzik: Tim Jones
Ülke:ABD, Bulgaristan
Tür: Aksiyon, Macera, Bilim-Kurgu
Süre: 92 dk.
Vizyon Tarihi: 19 Temmuz 2003 (ABD)
Dil: İngilizce, Rusça
Bütçe: $10 M
Çekim Yeri: Newhall, California, ABD
Nam-ı Diğer: The Beacon
IMDb Rating: 5.1

Sunum: 775 MB, 720p, orijinal dilde ve Türkçe altyazısı yanındadır.

Alien Hunter:

0327409.jpg

İsminde "Alien" ve "Hunter" sözcükleri olması sizi yanıltmasın, Alien veya Predator filmi değildir.

1947'de New Mexico'da bir telsiz operatörü düzenli kalıpları takip eden bir sinyal alır. Olayı araştırırken ortadan kaybolur.
Günümüzde (2003) aynı sinyal Falkland Adalarındaki bir üsten ABD'ne iletilir ve bir uydu Antartika'da bilinmeyen bir nesnenin görüntülerini alır.
Kriptolog Julien Rome, Güney Kutbundaki gizemi araştırmaya davet edilir ve bir devlet kurumunun botanik deneyler yürüttüğü araştırma üssüne uçar.
Araştırma üssünde uzaylı bir uygarlığa ait olduğu sanılan bir cisim vardır.

Cisim aslında bir kara kutudur ve düzenli olarak aynı mesajı vermektedir.

v1.bTsxMTIxNjQ3OTtqOzE4NzE0OzEyMDA7MjU3MTszNDI4

Julian Rome'a (James Spader) ​​gösterilen siyah beyaz görüntüler The Thing from Another World (1951) filminden bir görüntüdür.
Bu görüntü aynı zamanda John Carpenter'ın The Thing (1982) filminde de kullanılmıştı.

Kurt Russell ile birlikte başrolü paylaştığı Stargate (1994) filmi ile zirve yapan James Spader'ın sıradan bir filmi olarak görünür.
Bütün film sitelerinde tür olarak "aksiyon" ilk sırada yer almasına karşın, bana göre gizem-gerilim-BK filmidir ve 7 puanımı almıştır.

Keyifli izlemeler, sağlıklı, mutluluk ve huzur dolu nice yıllar dilerim.

*

dipçe: Bu Diyarda film sunumlarının "boş ve faydasız işler" olduğu fikrinde değilim.

Sunumlarım, hacim olarak henüz diyardan aldıklarıma ulaşamadı. (o kadar çok kitap edindim) :cool:
Gerek film olarak, gerek diskografi olarak sunumlarım dosya.tc sitesi "artık yeter; doldum, taştım" deyinceye dek devam edecek.
:)

*

01cizgisever

Süper Üye
18 Nis 2016
656
1,484
agartan, üstadım harcanan hiç bir emek boşa değildir, ellerinize gözlerinize sağlık
çok teşekkürler. ayrıca sizinde yeni yılınızı kutlar sağlıklı ve huzurlu günler temenni ederim saygılarımla.