agartan
Onursal Üye
- 28 Haz 2019
- 1,222
- 11,304
Alfred Hitchcock's Champagne 1928
Yönetmen: Alfred Hitchcock
Senaryo: Alfred Hitchcock, Walter C. Mycroft, Eliot Stannard
Tür: Komedi
Vizyon Tarihi: 20 Ağustos 1928 (İngiltere)
Dil: İngilizce
Çekim Yeri: Hertfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Süre: 106 dk.
IMDb Rating: 5.6
Romantik komedi ve melodram öğeleri içeren film, varlıklı bir adam ile şımarık kızını konu alıyor.
Genç kadın, şampanyacılık işindeki babasının serveti sayesinde lüks bir yaşam sürmektedir.
Adam, kızının ayakları yere bassın diye iflas etmiş numarası yapar ve genç kadını aklını başına almak ve kendi geçimini sağlamak zorunda bırakır.
Hitchcock’un zengin yaşamları konu alan filmlerin sönüklüğüne uzun süre kafayı takmış olması,
havaya kaldırılmış şampanya kadehinden çekilmiş açılış sahnesi gibi birtakım deneysel dokunuşlara yol açmış.
agartan: Yönetmenliğini yaptığı dördüncü film; -bence- en zayıf filmi.
Şampanya kadehi içinden çekilen sahne ve Hitchcock filmografisi için arşivlerde yer almalı diye düşünüyorum.
bağlantı adresinden indirebileceğiniz film 0,98 GB, 720p, Türkçe ara-yazısı yanındadır.
(kendim senkronize ettim -hata varsa, affola)
"rar" şifresi: agartan
keyifli seyirler dilerim.
Yönetmen: Alfred Hitchcock
Senaryo: Alfred Hitchcock, Walter C. Mycroft, Eliot Stannard
Tür: Komedi
Vizyon Tarihi: 20 Ağustos 1928 (İngiltere)
Dil: İngilizce
Çekim Yeri: Hertfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Süre: 106 dk.
IMDb Rating: 5.6
Romantik komedi ve melodram öğeleri içeren film, varlıklı bir adam ile şımarık kızını konu alıyor.
Genç kadın, şampanyacılık işindeki babasının serveti sayesinde lüks bir yaşam sürmektedir.
Adam, kızının ayakları yere bassın diye iflas etmiş numarası yapar ve genç kadını aklını başına almak ve kendi geçimini sağlamak zorunda bırakır.
Hitchcock’un zengin yaşamları konu alan filmlerin sönüklüğüne uzun süre kafayı takmış olması,
havaya kaldırılmış şampanya kadehinden çekilmiş açılış sahnesi gibi birtakım deneysel dokunuşlara yol açmış.
agartan: Yönetmenliğini yaptığı dördüncü film; -bence- en zayıf filmi.
Şampanya kadehi içinden çekilen sahne ve Hitchcock filmografisi için arşivlerde yer almalı diye düşünüyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
bağlantı adresinden indirebileceğiniz film 0,98 GB, 720p, Türkçe ara-yazısı yanındadır.
(kendim senkronize ettim -hata varsa, affola)
"rar" şifresi: agartan
keyifli seyirler dilerim.