Alaska Tay Yayınları 1. Seri Sayı 36 - Gazeteci Leydi

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,133
77,385
hiçbiryerde :)
Dün bütün gün evdeydim,
bir ara kafa gitti geldi,
600 dpi ile böyle bir dosya çıktı:

Dostum Nihat nezdinde herkese iyi okumalar

Ham düzenleme : 439 MB

Alternatif: s.b ostumuzdan

Son düzenleme:

İskenderunlu

Onursal Üye
29 Tem 2012
5,507
13,648
iskenderun-Hatay
Teşekkürler, acaba dosya boyutunu düşürmek mümkün mü? Çünkü 439 mb internet hızım düşük olduğu için belli bir yerden sonra indirme işlemi başarısız oluyor.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,014
85,038
Kasımpaşa
Niye kardeşim, niye tarıyorsun?. Bir de 600 dpi.. Otur, çayını iç.. Kitap oku.. Geyik yap.. İstiyorsan felsefe yap.. Ya da yan gel yat.. Niye tarıyosun ki.. Amacın ne? Ben senin gibi insanları iyi tanırım.. Hiç bir şey beklemeden, karşılıksız insanlar için bir şeyler, iyi bir şeyler yapmaya çalışan insanlardansın sen.. Hiç sevmediğim insan türü.. Gelecek için endişelenen, bir yerde bir yaprak kopsa dalından dünyalar yıkılmış gibi üzülen insanlardansın.. Sevmem ben senin türünü.. Oysa ben emek vermeden alan insanları, dine küfredip dindar görünenleri, hayını, çıyanı, insanın kalleşini severim.. Git işine kardeşim..

"Yıldızlar
rüzgâr
ve su.
Başüstünde bir gemici korosu
su gibi, rüzgâr gibi, yıldızlar gibi bir türkü söylüyor,
yıldızlar gibi
rüzgâr gibi
su gibi bir türkü.
Bu türkü diyor ki, «Korkumuz yok!
İnmedi bir gün bile gözlerimize
bir kış akşamı gibi karanlığı korkunun.»
Bu türkü
diyor ki,
«Bir gülüşün ateşiyle yakmasını biliriz
ölümün önünde sigaramızı.»
Bu türkü
diyor ki,
«Çizmişiz rotamızı
dostlarin alkışlarıyla değil
gıcırtısıyla düşmanın
dişlerinin.»
Bu türkü diyor ki, «Dövüşmek..»
Bu türkü diyor ki, «Işıklı büyük
ışıklı geniş ve sınırsız bir limana
dümen suyumuzda sürüklemek denizi..»
Bu türkü diyor ki, «Yıldızlar
rüzgâr
ve su...»

nazım

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,133
77,385
hiçbiryerde :)
N'oldu yahu, adminimi kim kızdırdı da söyletti böyle;
ama iyi olmuş, söyle be, söyle gitsin, içinde kalmasın...

Teşekkürler, acaba dosya boyutunu düşürmek mümkün mü? Çünkü 439 mb internet hızım düşük olduğu için belli bir yerden sonra indirme işlemi başarısız oluyor.

Hazırlamaya çalışıyorum, tek sayfa va daha düşük boyutlu :)

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
66
153
denizci
Bu sayfa gibi; yani hiç ellenmemişi, parlatılmamışı vb... mükemmel benim için, sanırım bu renkli tarama oluyor, eline sağlık dostum :)

ccahitkar

Onursal Üye
30 Eki 2010
4,805
2,656
metu
Çok teşekkür ederim dostum,emeklerinin karşılığı yok kesinlikle.600 dpi lik paylaşım ise süper olmuş.

sebo22

Onursal Üye
14 Tem 2009
2,104
5,565
doktor civanım ah nelerrrrr istiyor canım....ne istersek fazlasını veriyon sen bizi seviyonnnn...öl de ölelim doktorum....

carson10

Aktif Üye
16 Ara 2012
388
1,163
Büyük Yazar Berardi'nin, ince bir mizah ve sağlam bir kültüre yaslanan nefis senaryosuna; Trevisan'ın, ışık ve gölgeyi ustaca kullanarak çizdiği taramalardan oluşan güzel illüstrasyoları can vermiş.Ortaya çok iyi bir macera çıkmış.Ken Parker anti-kahraman olarak tanımlanıyor.Bana göre ise: Vicdan ve ilke sahibi, dürüst, kültürlü, duygusal, kadınlar sözkonusu olduğunda bir latin aşık, gerektiğinde sert ve vahşi bir dağ adamı da olabilen gerçek bir kahraman.Her ne kadar kendisi:"Ben ne fedai ne de kahramanım" dese de benim gönlümün kahramanı.Shakespeare dizelerini başka hangi çizgi romanda bulabilirsiniz.Ken Parker aslında İNSAN.Keşke Rodeo yayınevi Altın Seri'yi bitirip Ken Parkar Special ve Magazineleri yayımlasa.Special 3. sayı olan "Teddy Parker'ın maceraları" (180 sf.), Mark Twain'in "Tom Sawyer" ile "Hucklebery Finn" kitaplarından esinlenerek yazılmış iyi bir macera.Türkiye'de henüz yayımlanmayan bu maceraları okusak ne güzel olur.Bu değerli tarama için Sayın Doktorumuza, kota dostu düzenleme için de Sayın s.b'ye şükranlar.Sağolun Varolun.