Alacakaranlık Kuşağı Türkçe dublaj bölümlerini bu başlık altında paylaşacağım.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Teşekkürler Ahmet, ancak, Turbobit'ten farklı bir yere yüklersen hayranları için daha hoş olur. Ha bi gayret!.. (İlk 3'ü hariç diğerlerini indiremedim.)
Bu hafta şehir dışında olduğumdan dolayı başka indirme linkine indiremedim sevgili oktay...Ama izmire döner dönmez mutlaka mega sürücüsünde paylaşımları tekrarlayacağım...
Siyah-beyaz ve Türkçe alt yazılı olarak eskiden izlemiştim şimdi indiriyorum emeklerine sağlık kardeşim teşekkür ederim
Ben de alt yazılı birkaç bölümünü izlemiştim, finalinin çok şaşırtıcı olmasından dolayı bayağı beğenmiştim. Türkçe dublajlı henüz izlemedim, indiriyorum şimdi, en kısa sürede izlemeyi düşünüyorum, umarım bir sıkıntı olmaz.
Yorumlarını bekliyorum Shoryuken,umarım görüntü ve ses kalitesi seni memnun eder....
Ahmet Akyol hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim, ben 3 adet sinema gibi izledim kurt ve vampirler vardı onların dizisimi bu ben sinemalarını izlemiştim vampir bir çocukla evleniyordu bir kız 3 adet ayrı renkli.Senin verdiklerin farklımı acaba
bilgilendirebilirmisin.
Ahmet Akyol hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim, ben 3 adet sinema gibi izledim kurt ve vampirler vardı onların dizisimi bu ben sinemalarını izlemiştim vampir bir çocukla evleniyordu bir kız 3 adet ayrı renkli.Senin verdiklerin farklımı acaba
bilgilendirebilirmisin.
Bu gün 3 bölüm daha uploud edildi...buyrun afiyetle izlemeniz dileğiyle...
1.Sezon 7.bölüm
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
1.Sezon 8.bölüm
1.Sezon 10.bölüm
Sevgili Ahmet;
8 den 10 a atlamışsın 9 yokmu?
Saygılarımla muratusta