Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanılıyor ki ben yazmaya zorlanıyorum.... Hayır hem de kocaman hayırrrr.... Ben yazmayınca zorlanıyorum... Ben yazmasam duramıyorum... Uzun yazdığımı düşünenler olabilir ... Ama o kadar sınırlıyor ve kendimi kontrol ediyorum ki .... Bir de frenlemesem neler olur ... Bilemiyorum .... Siz anladınız ....
Kapakta ne göreyim ...!!! Onlar ambulans değil mi ? Yok canım ... Yalanı çizmişler ... O devirde Türkiyede ambulans yoktu ki ... Öyle diyorlar ya şimdi ... Siz bunu da anladınız ...
Gelelim Akbaba imzalı "Kırk Yedinci Yıl !" yazısına malum şimdi de 99. Yılındayız aşağıdaki yazıyı okunuz lütfen... Değişen var ama nereye doğru... ;
"Ve 1970 yılında tekrar mı boy veriyordu kolera...
Yalnız kolera salgını mı vardı 1970 Türkiye'sinde ?
Atatürk düşmanlığı bir salgındı..
Eski harflerle düşkünlük bir salgındı..
Şeriatçılık bir salgındı..
Yobazlık bir salgındı ..
Cumhuriyet düşmanlığı bir salgındı ..
Medeniyete düşmanlık bir salgındı..
Cumhuriyetin ilanından 47 yıl sonra Cumhuriyetin ne kadar düşmanı varsa , silahlarını kuşanmış , toplumda kol geziyordu. Padişahlığın alenen propagandası yapılıyor. Ulu Hakan Abdülhamit Han'a methiyeler düzülüyor. Vatan Haini Vahidettin'in propagandası yapılıyordu."
Yıl 1970 te böyle imiş ..... Yıl 2022 de ...??????
Daha neler var , neler ... Yazacak söyleyecek o kadar söz var ki .......