serifengin
Onursal Üye
Sevgili dostlar;
Bu ölümsüz dergiyi buraya koymadan önce hikayesini
sizlerler paylaşmak istedim.
Sevgili Gürcan Sarı ile ilk karşılaşmamızda aramızda sohbet ederken
eski bir İstanbul beyefendisinin Akbaba dergisini sorduğunu söylemiştim.
Bir diğer dostumunda bana söz verdiğini ama fırsat bulup ulaştıramadığını anlattım.
Sevgili Gürcan yememiş içmemiş dolaşmış bulmuş bu sayıyı dahada doğrusu ölümsüz başyapıtı.
Son toplantımızda sürpriz yaparak bana hediye ettiği bu muhteşem eseri (hediye falan demesede el koydum forum adına )
Sevgili kızımla eğip büküp tarttık bizim yazıcıya sığmadı!
Kızımda aldı büyük tarayıcısı olan bir yerde tarattı
Bende eskiliğini belirtmek adına ne beyazlattım ne renkleriyle oynadım.Azıcık kenarlarından kırptım ki orjinal yapışık sayfaları dahi biz kestik açtık , sizin huzurlarınıza sunduk.
Bu ölümsüz eseri ;
Önce elimize ulaştıran Gürcan Sarı,
paha biçilemeyecek arşivini her zaman bizimle paylaşan sevgili Profesör,
Tüm işini gücünü bırakıp hepimiz için tarama yapan ,balonlama yapan , çeviri yapan olmadı iki satır yazı yazma inceliğini gösteren tüm Çizgi Diyarı üyelerine ve bu forumu ilk kuran sevgili kaptanımız Bakunin'e ithaf ediyorum...
İyi okumalar.
Bu ölümsüz dergiyi buraya koymadan önce hikayesini
sizlerler paylaşmak istedim.
Sevgili Gürcan Sarı ile ilk karşılaşmamızda aramızda sohbet ederken
eski bir İstanbul beyefendisinin Akbaba dergisini sorduğunu söylemiştim.
Bir diğer dostumunda bana söz verdiğini ama fırsat bulup ulaştıramadığını anlattım.
Sevgili Gürcan yememiş içmemiş dolaşmış bulmuş bu sayıyı dahada doğrusu ölümsüz başyapıtı.
Son toplantımızda sürpriz yaparak bana hediye ettiği bu muhteşem eseri (hediye falan demesede el koydum forum adına )
Sevgili kızımla eğip büküp tarttık bizim yazıcıya sığmadı!
Kızımda aldı büyük tarayıcısı olan bir yerde tarattı
Bende eskiliğini belirtmek adına ne beyazlattım ne renkleriyle oynadım.Azıcık kenarlarından kırptım ki orjinal yapışık sayfaları dahi biz kestik açtık , sizin huzurlarınıza sunduk.
Bu ölümsüz eseri ;
Önce elimize ulaştıran Gürcan Sarı,
paha biçilemeyecek arşivini her zaman bizimle paylaşan sevgili Profesör,
Tüm işini gücünü bırakıp hepimiz için tarama yapan ,balonlama yapan , çeviri yapan olmadı iki satır yazı yazma inceliğini gösteren tüm Çizgi Diyarı üyelerine ve bu forumu ilk kuran sevgili kaptanımız Bakunin'e ithaf ediyorum...
İyi okumalar.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Moderatör tarafında düzenlendi: