Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Harbi dergi Akbaba geldi.
Kimseden çekinmez.
Kaşkariko oynayan çapaçullara, keçeyi büsbütün suya salan kayartolara, anafordan çırpıcı sefası yapan develere okkalı bir mariz atar, habibini şaşırtır alimallah.
Canı imamın kayığına yatmak isteyen varsa anında şanzımanını indirip kaportasını perte çıkarır evelallah.
Paylaşım için sonsuz teşekkürler üstadım.
Kapak : Buna muadil kapak şimdi çizilebilir mi ? Cevabı içinizden geçişiriniz lütfen... Sesli düşünürseniz başınıza bela açarsınız... " Sadece Sese dönüştürmeden düşünmek serbest" günümüzde o da şimdilik ......
4. Sayfada : Hüseyin Korkmazgil ( Şair Hasan Hüseyin Korkmazgil ) 'in yazısı Türkiye'de plastik sanatın ( Burada Heykeltraş ve Heykel ) içler acısı durumunu tam bir sanatçı gözüyle yazmış .......
Söz plastik sanatlardan açılmışken Yusuf Ziya Ortaç'ın Paris'ten yazdıklarında Resim sanatı ve ( Beğendiği ressamın bir tablosu ) buna erişmenin bizler için ederi açısından zor olmasını yazıyor...
Rıfat Ilgaz'ın "Romanımı basar mısınız ?" yazısı var ......
Şemsi Belli'nin "Eşeklere Mesaj" ı var !!!!!!
Balonlar Kısmından : Fontenelle : "Ben hayatta , hiç anlamadan üç şey sevdim : Resim , musiki ve kadınlar." Akbaba : "Bir şeyi anlamadan sevmek önemli değil : Sevmeden anlamağa çalışmak ; asıl mesele - daha doğrusu işkence bu!..."
-- Soru : "Bir sandalye sizden ne zaman nefret eder?"
-- Yanıt : "Sizi taşıyamamağa başladığı zaman."
****ÇOOOOK ÖNEMLİ NOT ( Acaba bu notu düşmemin nedeni ne ola ) : Kimse üstüne alınmasın !!!!!!!!
Yazmaya devam etsem ( sayfalar dolusu yazacağım için ) beni siteden kovacaklar ... Bu nedenle burada keseyim...