Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Partilerin aday listelerini gözden geçirdiniz mi?... Hepsini bir araya toplasak , acaba koltuklarını dolduracak bir Atatürk hükümeti kurabilir miyiz?... Sanmıyorum..." diye yazısına girmiş Yusuf Ziya Ortaç. Dedo11 yorumu : Bende şimdi için söylüyorum "SANMIYORUM" !!!
"-- Olmaaaaaaz , olamaz... Olamaz efendim , olamaz.. Ben bu ailenin reisiyim. Bu evde benim dediğim olur...
-- Hıh... Aile reisini sevsinler. Biz şimdiye kadar reis mi görmedik yani ? Senin gibi reis , Mısta beyin dalyanında da var.."
Diye yazıısına başlıyor Adnan Veli ve Karı koca arasındaki tartışmayı anlattığı "Yuvarlak Masa" adlı yazısına...
10. Sayfadaki karikatürler : İlkinde hırsızlar "Biz mi? Şey!.. Altın arayıcısıyız!.." diyor polise. Dedo11 yorumu : Aslında doğru söylüyorlar bir yerde... Ama buradaki anlamı ile Amerikadaki anlamı aynı değil...
"-- Temmuz ayının 17 sinde dere boyundaki sazlıklar içinde saklanarak yıkanan kadınları seyretmekle suçlanıyorsunuz. Ne dersiniz?"
Diye anlatısına giriş yapıyor Arkadi Averçenko anlatısına ( Va-Nu çevirisi ile )
Arka kapak öncesi Ziraat Bankasının reklamı var. "Eeee... diyeceksiniz ne yapayım ne ilgisi var reklamın" diyeceksiniz.Buna yanıtım yorumda... Dedo11 yorumu : Reklama dikkat. Ziraat Bankası 1 milyon lira ikramiye veriyor. Ama ikramiyenin verildiği tarihe dikkat "29 EKİM" de veriyor !!!!!!