Akbaba Dergisi 1958 Sayı 350 ( 28 Kasım 1958)

Aster01

Aktif Üye
23 Şub 2017
456
1,619
Üstat, indirilen sayı ile görsel ve tarih uyuşmuyor. Yanlış yükleme sanırım. Şu an yüklü sayıyı daha önce paylaşmıştınız.
 

murtaza5

Yönetici
15 Tem 2009
12,589
340,200
sayın Aster01,
AKBABA yönetimi matba hatası sonuçu
351 yerine 350 basmış,yorgunlukdan dikkat edemedim,
sayın Aster01,
eksik ve hata bulmayı biliyorsunuzda,
hiçbir karşılık beklemeden yapilan fedakarlıklara
NEDEN KURU BİR TEŞEKKÜR ETMİYORSUNUZ.​
 

murtaza5

Yönetici
15 Tem 2009
12,589
340,200
Bir süredir Mediafire linkleri ile ilgili bir başka sorun yaşıyoruz: Linkler aktif olmalarına rağmen üzerlerine tıklandığında bazı dosyalar indirilemiyor. Bu yönde dostlarımızdan çok sayıda mesaj ve kırık link bildirimi geliyor. Şayet linke tıklandığında belirli bir hata mesajı alınamıyor ve ama dosya indirme başlatılamıyorsa lütfen şu şekilde devam edelim:

Linkin üzerine gelerek sağ klikle "Bağlantı adresini kopyala" seçeneğini işaretleyelim. Kopyaladığımız adresi kullandığımız web tarayıcısının adres bölümüne yazıp "enter" tuşuna basalım. İlgili dosyanın inmeye başladığını göreceğiz.

Bu sorunun yanı sıra bazen güvenlik uyarısıyla indirmenin sorun teşkil ettiği durumlar da söz konu olabiliyor. Bu hususla ilgili de sevgili üstadımız @Calligrapher'den gelen şu uyarıyı dikkate alırsak sorunsuzca erişim problemini çözmüş olacağız:

"güvenlik uyarısı gelen dostlarımız da şu yöntemi izleyebilir. Aslında linkler güvenilir olmasına rağmen, adresler "https:" yerine "http:" olarak belirtilmiş olduğu için güvenilir değilmiş gibi algılanıyor. Çözümü için, link üzerindeyken sağ tuşa basıp Copy Link seçeneğini seçin. Browser'ınızın adres çubuğuna link adresini yapıştırın (Paste). Daha sonra, adresteki "http:" ibaresini "https:" olarak değiştirip, enter'a basarsanız sorunsuz olarak indirebilirsiniz."​
 
Üst