Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnce ve nazik bir düşünceyle adımıza imzalanıp kargoyla ulaştırılan kitabı ömrüm boyunca saklayıp koruyacağım. Haluk Abi ve Ramazan Beye tekrar tekrar teşekkürler.
Ben de değerli ağabeyimize bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.
İzmir kitap fuarındaki toplantımıza adımıza imzalı olarak kitapları getirmişti.
Ayrıca Ramazan Türkmen Bey'e de teşekkür ederim. Hem imzası için hemde çok başarılı bir çizgi roman projesini tamamladığı için.
RAMAZAN TÜRKMEN'in gerçekten çizgiroman severlere itina ile hazırladığı değerli kitabını bizlere imzalaması ve bu kitabın profesör (Haluk Yücesoy) tarafından verilmesi büyük bir nezaket örneği.Bunun yanında yine büyük üstad NURİ KURTCEBE'nin (Nazım Hikmet Kuvayı milliye kitabı) nıda o gün bana imzalaması hep hatırlayıp anlatacağım güzel bir anım oldu. NURİ KURTCEBE ve RAMAZAN TÜRKMEN'e , sevgili HALUK YÜCESOY'a en içten teşekkürler, saygılar, sevgiler...
Bu kadar güzel bir eseri tamamlayıp bizlere sunan ve adıma imzalayan Ramazan Türkmen dostumuza ve büyük bir incelik yapıp elime kadar ulaşmasını sağlayan Haluk Bey'e tüm içtenliğimle teşekkür etmek istiyorum...
Yine isteğimi geri çevirmeyerek Ramazan Türkmen'in yeni kitabını ve de sert kapaklı Malazgirt 1071 kitabını adıma imzalatarak gönderen sevgili dostum Haluk Bey'e bir kez daha teşekkür ediyorum.