A r ı y o r u m (k a r a o ğ l a n)

KARAOĞLAN

Onursal Üye
2 Şub 2010
3,001
20,978
Gaziantep
KARAOĞLAN (Muhtar Yavaşça Yayını)
8-9-10-11-13-14.Ciltler veya bu ciltlerin fasikülleri.
Not:Aynı mesaj "resimliroman.com"a da yazılmıştır.

Son düzenleme:

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,352
304,723
KARAOĞLAN (Muhtar Yavaşça Yayını)
8-9-10-11-13-14.Ciltler veya bu ciltlerin fasikülleri.
Not:Aynı mesaj "resimliroman.com"a da yazılmıştır.

Değerli kardeşim,
anladığım kadarıyla bu seriden elinizde bulunmayanları arıyorsunuz.
Ben de biraz var (satılık değil) ama inanın ki cilt ve sayılarını şu anda bilmiyorum. Henüz fırsat bulamadığım için de tarayıp paylaşıma açamadım.
Elinizde bulunanlar da olduğuna göre ve "çizgi roman okumanın herkesin hakkı olduğu" mentalitesi doğrultusunda bunları bu güzide forumda paylaşıma açmak istemez misiniz?
Takdir sizin; saygılarımla...

bayrakzaf.gif

Son düzenleme:

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,901
143,002
Sarkomer hocam çok güzel belirtmiş,sen elindekileri paylaşıma açabilirsen mutlaka elindekileri paylaşıma açacak arkadaş olur

KARAOĞLAN

Onursal Üye
2 Şub 2010
3,001
20,978
Gaziantep
Sevgili sarkomer;Bu sayılar Karaoğlan'ın Altay'dan Gelen Yiğit ve Semerkand Casusu maceralarını içeren ciltler.1001 Roman Karaoğlan'ı yeniden yayınlayacak.(Dediklerine göre Suat Yalaz Usta ile bir takım pürüzleri halledince).O nedenle M.Yavaşça yayınlarını aramaktan vazgeçtim.Şimdi yeni yayınlanacakları bekliyorum.

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,142
4,714
Öncelikle elinizdekileri paylaşsaydınız keşke demek geçti içimden iflah olmaz bir karaoğlan okuyucusu olarak...Sonra vazgeçmeyin demek isterdim.Çünkü muhtar yavaşca serisi en iyi serilerdir.Ne varsa eskilerde var...Saygı ve selametle.

KARAOĞLAN

Onursal Üye
2 Şub 2010
3,001
20,978
Gaziantep
Öncelikle elinizdekileri paylaşsaydınız keşke demek geçti içimden iflah olmaz bir karaoğlan okuyucusu olarak...Sonra vazgeçmeyin demek isterdim.Çünkü muhtar yavaşca serisi en iyi serilerdir.Ne varsa eskilerde var...Saygı ve selametle.

45 yıllık Karaoğlan okuyucusuyum.M.Yavaşça serisinin en iyisi olduğu belki doğru ama,örneğin;"Ötügen'in Üç Atlısı"adlı maceranın tam 5 sayfası eksik.Derginin sonunda macara bitsin diye çaktırmadan aralardan 5 sayfa çıkarmışlar.Ayrıca bilindiği gibi bazı kapaklarda çok kötü.