Hava çok soğuk olmasına rağmen oldukça sıcak bir ortamımız vardı. Aramıza yeni katılan dostlarla muhabbetin kralını yaptık doğrusu. Bu toplantımıza (Özgür) dostumuzda katıldı. Kendisiyle kaynaşmamız 1,5 dakika sürdü sanırım. Ortak noktamız çizgi roman, mizah olunca laf lafı açtı nasıl akşam oldu anlamadık. Yeni bir arkadaşımız daha bize katıldı avukat Tacettin bey de ilk kez gelmesine rağmen hemen ortama uydu, kütüğe kaydını yaptık.
Baybora İlhan abimizle kısa bir telefon görüşmesi de yaptık, selamları var.
Yeni yüzler, yeni arkadaşlarla ailemiz büyüdükçe muhabbet ortamıda genişliyor. Soğuk havaya aldırmadan katılan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Arayı açmayalım, şubatta (gün belirleriz) yine görüşelim.
Husmanx (Hüseyin) kendi çizdiği Tarkan yorumunu tişörtüne aktarmış.
(Özgür), MehmetAli, Ahmet AKyol film,dizi muhabbetinde.
Dindar Diker, Bayraklı mizah dergisi karikatüristlerinden Haldun abimiz ve Lotoloto.
Ben, Tacettin abimiz ve oktay, Zagor bizi kıskanıyor adlı muhabettimiz.
Arka planda Hüseyin'in getirdiği afişlerimiz, duvarımızı renklendirdi.
Ayaktakiler, Hasan Özler, Özgür, ben, Oktay, Hüseyin, Oturanlar, Lotoloto, Tacettin Üstündağ, Necdet abimiz, MehmetAli, Ahmet Akyol, Dindar Diker, Haldun Civlez.
Ben burada ne anlatıyordum yahu?
Murat son anda katıldı, ama katıldı.
Hüseyin'in tek sayfalık efsane macerası, Roma ayaklarımın altında.
Bizde haberler böyle, Ankara'lı dostlarıda muhabbet ortamında görmeyi çok istiyoruz. Ee, hadi.
Baybora İlhan abimizle kısa bir telefon görüşmesi de yaptık, selamları var.
Yeni yüzler, yeni arkadaşlarla ailemiz büyüdükçe muhabbet ortamıda genişliyor. Soğuk havaya aldırmadan katılan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Arayı açmayalım, şubatta (gün belirleriz) yine görüşelim.
Husmanx (Hüseyin) kendi çizdiği Tarkan yorumunu tişörtüne aktarmış.
Dindar Diker, Bayraklı mizah dergisi karikatüristlerinden Haldun abimiz ve Lotoloto.
Ben, Tacettin abimiz ve oktay, Zagor bizi kıskanıyor adlı muhabettimiz.
Arka planda Hüseyin'in getirdiği afişlerimiz, duvarımızı renklendirdi.
Ayaktakiler, Hasan Özler, Özgür, ben, Oktay, Hüseyin, Oturanlar, Lotoloto, Tacettin Üstündağ, Necdet abimiz, MehmetAli, Ahmet Akyol, Dindar Diker, Haldun Civlez.
Ben burada ne anlatıyordum yahu?
Murat son anda katıldı, ama katıldı.
Hüseyin'in tek sayfalık efsane macerası, Roma ayaklarımın altında.
Bizde haberler böyle, Ankara'lı dostlarıda muhabbet ortamında görmeyi çok istiyoruz. Ee, hadi.
Son düzenleme: