Hava pusluydu ama ortam güzeldi.Sağolsun Haluk abi Boyozları koliyle getirdi bizde buna seyirci kalmadık.
Boyoz masada beklerken muhabbetin sırası değildi muhabbet bekler Boyoz küserdi.Küstürmedik elbette.
Evet karnımız doydu,kalan Boyozları koliye hapsedip besmele ile divanı açtık.
Soldan sağa,
Loto loto (Haluk abimiz)
Büyük beyaz (ben)
Atikos35 (Ahmet)
Mehmetali (Mehmetali)
Oktay_izm (Oktay)
Her ihtimale karşı Koliyi Thor'un çekicine emanet ettik.Zaman çok kötü..:4::4:Haluk abi derin mevzulardan bahsediyor dikkatle dinliyoruz..
Arada kolide ne var diyenler oluyor,Çekici kapınca ortam sükunete kavuşuyor..Geyiği kızartıyoruz.
Çekicin gücü hakkında ayrıntılı bir konferans veriyorum,yakında bir kobay bulamadığımız için şimdilik deneme yapamadık.Oysa birinin pekmezini akıtmayı çok isterdik.Kobay aramalarımız sürecek..
Gün bize yetmedi ama keyfimiz tavan yapmıştı.
En kısa sürede toplanmak üzere sözleştik,Hayat bize güzeldi.Öyleyse katil bahçıvan olabilirdi.
Boyoz masada beklerken muhabbetin sırası değildi muhabbet bekler Boyoz küserdi.Küstürmedik elbette.
Evet karnımız doydu,kalan Boyozları koliye hapsedip besmele ile divanı açtık.
Soldan sağa,
Loto loto (Haluk abimiz)
Büyük beyaz (ben)
Atikos35 (Ahmet)
Mehmetali (Mehmetali)
Oktay_izm (Oktay)
Her ihtimale karşı Koliyi Thor'un çekicine emanet ettik.Zaman çok kötü..:4::4:Haluk abi derin mevzulardan bahsediyor dikkatle dinliyoruz..
Arada kolide ne var diyenler oluyor,Çekici kapınca ortam sükunete kavuşuyor..Geyiği kızartıyoruz.
Çekicin gücü hakkında ayrıntılı bir konferans veriyorum,yakında bir kobay bulamadığımız için şimdilik deneme yapamadık.Oysa birinin pekmezini akıtmayı çok isterdik.Kobay aramalarımız sürecek..
Gün bize yetmedi ama keyfimiz tavan yapmıştı.
En kısa sürede toplanmak üzere sözleştik,Hayat bize güzeldi.Öyleyse katil bahçıvan olabilirdi.
Moderatör tarafında düzenlendi: