3000.Mesajım.

caretta

Onursal Üye
24 Ağu 2011
3,002
24,751
Kıbrıs
Az önce bir kırık link mesajım ile 3000 mesaja ulaşmışım.Bu mesajların çoğu eminim ki Teks konusundadır.2011
yılından beri Çizgi Diyarı'na üyeyim.Artık tarayıp(daha doğrusu taratıp)çizgi roman paylaşamasam da ilgimi çeken
konulara mesaj,yorum yapmayı sürdürüyorum.Çizgi Diyarı sayesinde bir 70 yıl daha yaşasam okuyamayacağım
kadar çok çizgi romana ulaştım.Özellikle Daltas Dündar Altaş üstadımızın Teksleri için ayrı bir parantez açarak
teşekkür etmeliyim.Çizgi Diyarı'ndan bazı arkadaşlarla yüzyüze görüşme,tanışma fırsatı da buldum.Özellikle
Ankara'da Haluk Yücesoy dostumu 2 kez ziyaret etmiştim.Bu ziyaretler hoş bir anı olarak belleğime kazındı.
Allah rahmet eylesin.Ne kadar iyi etmiş de Çizgi Diyarı'na üye olmuşum.Herşey için çok teşekkürler...

sahin1

Aktif Üye
23 Eyl 2011
335
1,196
Bu sıkıntılı bir konu. Benim de bir hard diskte depolanmış binlerce kitap, çizgi roman ve müzik kayıtlarım var. Eminim ki bunları okumaya ömrüm yetmeyecek. Ama olsun. Bunları bulup indirme sürecindeki o anlık bilgi kıvılcımı bile insana bir şeyler kazandırıyor. Sevgiyle kalın.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,148
37,603
İstanbul
"Ne kadar iyi etmiş de Çizgi Diyarı'na üye olmuşum." demişsiniz, üstadım. Sahiden de öyle. Ne iyi yapmışsınız da üye olmuşsunuz. O efsane sandığınızdan çıkan birbirinden eşsiz kitaplarınız binlerce çizgi roman severin arşivlerinde çoktan yerini aldı. Yazdığınız 3000 mesajın hemen her biri dolu dolu mesajlar, konulara kıymetli katkılar sağlayan mesajlar.

Üyeliğinizden bu yana 14 yıl geçmiş. Daha nice 14 yıllara diyelim.

Size sağlık ve uzun bir ömür diliyorum.

Son düzenleme:

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
4,198
11,959
Bilgi ve birikiminden feyz aldığımız bütün üstadlarımıza tekrar teşekkür etme fırsatına nail olduğunuz için sizlere de ayrıca teşekkür ederim Çizgi Diyarımız gerçek bir derya olduğunu bu vesile ile bir kez daha kendini belli ediyor nice bilgi birikim ve paylaşımların daim olmasını dilerim sevgi ve saygılarımla iyi ki varsınız