Son birkaç günden bu yana etrafta garip bir sessizlik vardı... Forumun koridorlarında hayaletlerin fısıltılı konuşmaları, ben döndüğümde kaçırılan gözler, yani anlayacağınız yine bir arkadan iş çevirme durumları, hem de bunu yapanlar bildiğin kelli felli koskoca adamlar… Nihat aradı yarın saat kaçta geliyorsun dedi… Hiçbir şey bilmediğim için ne nerede kaçta ne diyorsun kardeşim sen dedim… Yok karargah komutanıymış, yok Ankara’dan Haluk Abim gelmiş falan da filan... Neyse her şey yalan gerçek fotoğraflarda... Sevgili Mustafa’nın baba oluşunu bir çiğ köfte partisi ile kutladık.. Yeni moda özçekim(selfie) fotoğraflar çektik, yedik içtik... Sizlerle paylaşmadan olmaz dedim. İyi Seyirler…
İlk özçekimimiz Güngör Hoca ile ben..
Nihat'ın Hard Rock Kafe tişörtü (Prag'dan almış arkadaş..)
Sevgili Mustafa baba olmuş keyfini süreceğine kendini çiğ köfteye vurmuş..
Devam Mustafa...
Ağır abiler bekliyor.. Masa donatıldı.. Soldan Nihat, Haluk Abi, Zeki (komutan), admin çırağı Hüseyin, doktor cemil, itfaiyeci Güngör, Mustafa ile ben çalışıyoruz..
Masaya oturma zamanı, elemanlar sağımda solumda masanın en yakışıklısı olarak ben..
Tekrar olmuş, pardon..
Fırından lavaşlar da geldi... El yakıyor, sıcak sıcak..
Çiğköfte bir türlü olmuyor, Mustafa'ya yardıma gittik'in özçekimi
Hala yardım ediyoruz.. Güya!..
Bunu da Cemil çekti... Solda çiköfteci Mustafa...
Çiğköfte oldu olacak..
Az kaldı ha gayret!..
Mustafa gariban çok çalıştı, ellerimle besliyorum... Fedakar admin..
Yendi, içildi artık ders zamanı... Taramada püf noktaları Güngör Hoca taktikleri..
Zeki çok sinirlendi... Olmaz kardeşim diyor... Hoşgörü ve saygı çok önemli...
Nihat ve Zeki forumu kontrol ediyorlar..
İlk özçekimimiz Güngör Hoca ile ben..
Nihat'ın Hard Rock Kafe tişörtü (Prag'dan almış arkadaş..)
Sevgili Mustafa baba olmuş keyfini süreceğine kendini çiğ köfteye vurmuş..
Devam Mustafa...
Ağır abiler bekliyor.. Masa donatıldı.. Soldan Nihat, Haluk Abi, Zeki (komutan), admin çırağı Hüseyin, doktor cemil, itfaiyeci Güngör, Mustafa ile ben çalışıyoruz..
Masaya oturma zamanı, elemanlar sağımda solumda masanın en yakışıklısı olarak ben..
Tekrar olmuş, pardon..
Fırından lavaşlar da geldi... El yakıyor, sıcak sıcak..
Çiğköfte bir türlü olmuyor, Mustafa'ya yardıma gittik'in özçekimi
Hala yardım ediyoruz.. Güya!..
Bunu da Cemil çekti... Solda çiköfteci Mustafa...
Çiğköfte oldu olacak..
Az kaldı ha gayret!..
Mustafa gariban çok çalıştı, ellerimle besliyorum... Fedakar admin..
Yendi, içildi artık ders zamanı... Taramada püf noktaları Güngör Hoca taktikleri..
Zeki çok sinirlendi... Olmaz kardeşim diyor... Hoşgörü ve saygı çok önemli...
Nihat ve Zeki forumu kontrol ediyorlar..
Moderatör tarafında düzenlendi: