Bu toplantımızda kafenin boya gününe denk geldik biraz yer darlığı yaşadık, ama gönlümüz genişti dert etmedik.
Kendim yani ben, Doktorumuz Fesih Doğan Yıldız, Avukat Fehmi Türkeş, (Aster01) bize taranması için kucak doludu kitap getirmiş sağolsun Akşamsefası tarayıp forumda paylaşıyor. Dindar, İlhan abimiz, lotoloto ve Cüneyt küçük.
Sağdan, İlk kez tanıştığımız Levent Bomin ve diğer avukatımız Tacettin abimiz.
Fikret Kol üstadımızda bizimleydi.
Bu hafta Ostrakismos dostumuz Serkan'da bizimleydi ama fotoğraf çekimine geç kalmış olmalı.
Herkesin boş şişeye baktığı bir an objektife yansımış.
Karşıda sigara içen Ostrakismos. Bizi zehirlediği için cezalı, bir sonraki toplantıda kendini acaba nasıl affettirecek?
Fotoğrafları Geronimo Hasan abimiz çekti ama onu çekmemişiz.
İşte toplantımız keyifle şamatayla böyle su gibi akıp geçti. Yeniden toplanacağız yakın zamanda.
Kapımız açık, herkes davetlimiz.
Kendim yani ben, Doktorumuz Fesih Doğan Yıldız, Avukat Fehmi Türkeş, (Aster01) bize taranması için kucak doludu kitap getirmiş sağolsun Akşamsefası tarayıp forumda paylaşıyor. Dindar, İlhan abimiz, lotoloto ve Cüneyt küçük.
Sağdan, İlk kez tanıştığımız Levent Bomin ve diğer avukatımız Tacettin abimiz.
Fikret Kol üstadımızda bizimleydi.
Bu hafta Ostrakismos dostumuz Serkan'da bizimleydi ama fotoğraf çekimine geç kalmış olmalı.
Herkesin boş şişeye baktığı bir an objektife yansımış.
Karşıda sigara içen Ostrakismos. Bizi zehirlediği için cezalı, bir sonraki toplantıda kendini acaba nasıl affettirecek?
Fotoğrafları Geronimo Hasan abimiz çekti ama onu çekmemişiz.
İşte toplantımız keyifle şamatayla böyle su gibi akıp geçti. Yeniden toplanacağız yakın zamanda.
Kapımız açık, herkes davetlimiz.