Değerli dostlar, bugün benim için harika geçti. Değerli dostlarımız ile güzel İzmir'imizde buluşup hasret giderdik. Bayramlaştık. Çizgi roman üstününe konuştuk. Saatler nasıl geçti anlayamadık. İstanbul'a canlı yayında bağlandık. Karargah Komutanımız Zeki Abimizi ve değerli Adminimiz Savaş Abimizi telekonferans yöntemi ile toplantımıza dahil ettik.
Değerli Üstadımız Haluk Ağabeyimiz ile bugün yüz yüze tanışma fırsatı bulduğum muhteşem insan Ahmet (Karaoğlan) Ağabeyimiz.
Yine bugün ilk defa tanıştığım Md35 (Mehmet) ağabeyimiz.
Martin Amcamız Mehmet Ali ile Haluk ağabeyimiz (lotoloto)
Zagor üstadı oktayizm (Oktay)
Sevgili Ahmet (atikos35) ve Dindar Diker
Bu kadar fumettici içinde tek başına kalmış bir comicsci olarak bir köşede sinsi planlar kuran ben.
Hoş sohbet muhabetten sonra Alsancak Pınar kitabevi ziyaretimiz.
26 Eylül aynı zamanda Batman günü olması vesilesiyle Batman günü etkinliklerinde dağıtılan Batman posterlerinden isteyen dostlarımıza temin ettik. İşte tam bu sırada sinsi sinsi plan kuran bendeniz forumumuzun yılmaz fumetticilerine damardan comics dozu enjekte ettim. İşte şöyleki:
Fevkalade bir gün daha böylelikle sonlanmış oldu. Değerli dostlarımız ile tekrar buluşmak üzere ayrıldık.
Sevgili büyük beyaz ne yazık ki çalıştığı için bugün aramızda olamadı. Aynı şekilde işlerinin yoğunluğundan sevgili Hakan Alpin ve Kaptanımız bakunin de bizimle bugün buluşamadı.
Değerli Üstadımız Haluk Ağabeyimiz ile bugün yüz yüze tanışma fırsatı bulduğum muhteşem insan Ahmet (Karaoğlan) Ağabeyimiz.
Yine bugün ilk defa tanıştığım Md35 (Mehmet) ağabeyimiz.
Martin Amcamız Mehmet Ali ile Haluk ağabeyimiz (lotoloto)
Zagor üstadı oktayizm (Oktay)
Sevgili Ahmet (atikos35) ve Dindar Diker
Bu kadar fumettici içinde tek başına kalmış bir comicsci olarak bir köşede sinsi planlar kuran ben.
Hoş sohbet muhabetten sonra Alsancak Pınar kitabevi ziyaretimiz.
26 Eylül aynı zamanda Batman günü olması vesilesiyle Batman günü etkinliklerinde dağıtılan Batman posterlerinden isteyen dostlarımıza temin ettik. İşte tam bu sırada sinsi sinsi plan kuran bendeniz forumumuzun yılmaz fumetticilerine damardan comics dozu enjekte ettim. İşte şöyleki:
Fevkalade bir gün daha böylelikle sonlanmış oldu. Değerli dostlarımız ile tekrar buluşmak üzere ayrıldık.
Sevgili büyük beyaz ne yazık ki çalıştığı için bugün aramızda olamadı. Aynı şekilde işlerinin yoğunluğundan sevgili Hakan Alpin ve Kaptanımız bakunin de bizimle bugün buluşamadı.