İş nedeniyle İzmir merkeze gitmem gerekti. Müsait olan arkadaşlarımı telefonla aradım. İş bitiminde toplandık. Hazır gelmişken kitap almadan dönmek olmazdı. Ganimetler aşağıda...
Soldan sağa: Kandraks53, Ahmet Akyol, Lotoloto, Dindar Diker, Baybora, Oktay_izm, Rambo35
Kitapların tadını çıkaran ben... (Büyük beyaz, The Darkness ve Mehmet Ali(hoca) maalesef bu tadı alamadılar)
Rambo35
Kandraks53
Lotoloto, Dindar Diker ve Baybora; Balonlama üzerine bilgi alışverişi yaparken...
Fumetti ve Comics'in en dostça savaşı...
Savaş sırası bende...
Dindar Diker, Bob Crocket'leri ile birlikte...
Nefis bir gün daha sona erdi. Tabi biz bunu buluşma veya toplantıdan saymıyoruz. Büyük Beyaz'sız, Mehmet Ali hocasız, Murat'sız (The Darkness) toplantı olmaz. Bizi yalnız bırakmayan dostlarıma teşekkürler. En yakın zamanda, toplantıda görüşmek üzere...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Soldan sağa: Kandraks53, Ahmet Akyol, Lotoloto, Dindar Diker, Baybora, Oktay_izm, Rambo35
Giriş yap veya üye ol.
Kitapların tadını çıkaran ben... (Büyük beyaz, The Darkness ve Mehmet Ali(hoca) maalesef bu tadı alamadılar)
Giriş yap veya üye ol.
Rambo35
Giriş yap veya üye ol.
Kandraks53
Giriş yap veya üye ol.
Lotoloto, Dindar Diker ve Baybora; Balonlama üzerine bilgi alışverişi yaparken...
Giriş yap veya üye ol.
Fumetti ve Comics'in en dostça savaşı...
Giriş yap veya üye ol.
Savaş sırası bende...
Giriş yap veya üye ol.
Dindar Diker, Bob Crocket'leri ile birlikte...
Nefis bir gün daha sona erdi. Tabi biz bunu buluşma veya toplantıdan saymıyoruz. Büyük Beyaz'sız, Mehmet Ali hocasız, Murat'sız (The Darkness) toplantı olmaz. Bizi yalnız bırakmayan dostlarıma teşekkürler. En yakın zamanda, toplantıda görüşmek üzere...
Son düzenleme: