comedian
Onursal Üye
- 13 Tem 2012
- 1,274
- 4,714
Çok güzel bir buluşma olduğunu belirterek başlamak istiyorum. Her zaman görüştüğümüz dostların yanı sıra ilk defa toplantıya katılan dostlarımız da bu sefer çoktu. Hepimiz çok keyifli bir gün geçirdik eminim. Daha fotoğraf paylaşılmamış (Savok işleri aksatıyor bu aralar )
Fazla detaylı anlatamayacağım günü vaktim az, işler çok. Ama günün 3 etabı ile ilgili fotoğraflardaki gülümsemeler herşeyi anlatacaktır zaten.
Büyülü Dükkan : İlyas Bey bizi rahat ettirmek için elinden geleni yaptı.
Savok imza ile birlikte bir de fotoğraf alayım diyor.
Savok beni hedef gösteriyor. O omzu görünen Diyar'ın en gizemli ve en önemli adamı Tsubasa. Artık başıma ne gelecek bilemiyorum.
DevrimK imzalıyor... (Seyfettin Efendi'nin Yeditepe Canavarı macerasını bir solukta okuduğumu ve çizim/renklendirmesini zaten beğendiğim DevrimK'nın kurgu ve diyaloglarda da çok başarılı olduğunu belirtmek isterim. Mutlaka edinin... Göndermeleri ile de beni mutlu etmiştir. Bram Stroker Draculayı ben de okudum Seyfettin Efendi... )
Sevgili Savok yeni bir oyuncak bulmuş. Ne kadar mutlu baksanıza.
Ertuğrul... (Çok sert görünüyor. Bir şey diyemiyorum... )
Gülen adamlar...
Greenman " Bir de seni çekelim" dedi. (Spider t-shirtlü benim işte...)
2. Etapta muhabbetler baya ilerlemişti...
3. Etap mekanımız Piraye
Tarantula birini çok pis kestirmiş gözüne dövecek herhalde
3. etap sonunda fındıkfındık ve genç dostlarımızı Diyar bünyesine çekmek için çabalarken...
Fazla detaylı anlatamayacağım günü vaktim az, işler çok. Ama günün 3 etabı ile ilgili fotoğraflardaki gülümsemeler herşeyi anlatacaktır zaten.
Büyülü Dükkan : İlyas Bey bizi rahat ettirmek için elinden geleni yaptı.
Savok imza ile birlikte bir de fotoğraf alayım diyor.
Savok beni hedef gösteriyor. O omzu görünen Diyar'ın en gizemli ve en önemli adamı Tsubasa. Artık başıma ne gelecek bilemiyorum.
DevrimK imzalıyor... (Seyfettin Efendi'nin Yeditepe Canavarı macerasını bir solukta okuduğumu ve çizim/renklendirmesini zaten beğendiğim DevrimK'nın kurgu ve diyaloglarda da çok başarılı olduğunu belirtmek isterim. Mutlaka edinin... Göndermeleri ile de beni mutlu etmiştir. Bram Stroker Draculayı ben de okudum Seyfettin Efendi... )
Sevgili Savok yeni bir oyuncak bulmuş. Ne kadar mutlu baksanıza.
Ertuğrul... (Çok sert görünüyor. Bir şey diyemiyorum... )
Gülen adamlar...
Greenman " Bir de seni çekelim" dedi. (Spider t-shirtlü benim işte...)
2. Etapta muhabbetler baya ilerlemişti...
3. Etap mekanımız Piraye
Tarantula birini çok pis kestirmiş gözüne dövecek herhalde
3. etap sonunda fındıkfındık ve genç dostlarımızı Diyar bünyesine çekmek için çabalarken...
Moderatör tarafında düzenlendi: