Sevgili afu, her ay yeni çıkan çizgi romanları görseller ve istatistikler eşliğinde bize sunuyorsunuz. Merak ettim de acaba şimdiye kadar paylaştığınız aylık çizgi roman bilgilerini içeren yine görselli bir dosyanız var mı? Yoksa bu bilgilerden oluşan yıllık şeklinde görsel içeren bir katalog yapmayı düşünür müsünü? Görselli ve istatistiki bilgiler içeren yıllık kataloglar bence muhteşem olur.
Aynen ya aldığımız kitap sayısını indireceğiz,eliyeceğiz yada karşıdan bakacağız devri geldi...24 sayfa 32 TL gerçekten çok üzücü 128 sayfa 160 TL Çizgi roman almakta hayal oldu. Yeni liste için teşekkürler üstadım. Her ay alışveriş listesi yapardım bu ay keşke olsa demekle yetiniyorum.
Lal Kitap bu ay normal Zagor yayınlarına devam edecek değil mi?Çizgi Düşler Yayınevi'den Teks yayını konusunda bir gelişme var mı?
Marmara Çizgiden Conan Fasikül 11 var
Lal yayınlarının bu hafta bitmeden çıkacağını ümit ediyorum.Teks?Yeni kitaplar eklendi.
18 Mart Cuma günü Ankara'da kitap fuarı var. Yayınevleri yeni kitaplarını ilk burada sergileyeceklerdir. Sonrasında raflarda ve listemizde görebileceğiz.
Çizgi Düşler'de yeni olarak manga ve comics var ama Tex, Zagor şimdilik yok gibi. :'(