Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme:
Ali Fuat Bey Lal Kitap ve Çizgi Düşler yayınları ile ilgili gelişme var mı?
Tekrar basımmış. Uyarı için teşekkür ederim.Fairy tail 12 cilt Nisan ayında çıkmıştı listede görünce anlamadim tekrar yeniden mi çıktı acaba afu hocam
Yeniler:
- Demir Adam - 11
- Radiant - 1, 2
2.
Yeni bir manga serisi. (Fransız bir çizerin ! Asteriks'de de çizmiş) manfra türü deniliyor.
Nemesis’ler gökyüzünden düşen ve dokundukları herkesi öldüren varlıklardır. Nadiren hayatta kalan insanlara “enfekte”ler adı verilir ve bu kişilerde çeşitli fiziksel rahatsızlıklar ortaya çıkar. Bununla beraber, büyülü bir enerjiyi yani Fantasia’yı kullanma becerisi kazanırlar.
Tekrar basımmış. Uyarı için teşekkür ederim.
Komik Şeyler'in yayınladığı Dünya Masallarını da çizgi roman formatında olmadığından listeden çıkarttım.
Yeniler:
- Demir Adam - 11
- Radiant - 1, 2
2.
Yeni bir manga serisi. (Fransız bir çizerin ! Asteriks'de de çizmiş) manfra türü deniliyor.
Nemesis’ler gökyüzünden düşen ve dokundukları herkesi öldüren varlıklardır. Nadiren hayatta kalan insanlara “enfekte”ler adı verilir ve bu kişilerde çeşitli fiziksel rahatsızlıklar ortaya çıkar. Bununla beraber, büyülü bir enerjiyi yani Fantasia’yı kullanma becerisi kazanırlar.
Tekrar basımmış. Uyarı için teşekkür ederim.
Komik Şeyler'in yayınladığı Dünya Masallarını da çizgi roman formatında olmadığından listeden çıkarttım.
Hocam, "Ben Prenses X" aslında normal bir roman, toplamda 10-15 sayfası çizgi roman olarak düzenlenmiş.