yeniler:
- YKY dceased fasiküllerini cilt olarak çıkardı
- Charlie Brown tekrar aramızda.
Sevgili afu dceased için 5 farklı kkapak ve başlık gösteriyor idefix, bu konuda bilgin var mı?
Presstij ve Flaneur yeni kitapları için ön sipariş açtılar.
Türk yazar ve çizerin eseri Ormanda, Presstij'in internet sitesinden sipariş verilebiliyor.
Flaneur'un kitapları için ise instagram hesabından DM ile istekte bulunmalısınız.
(bilgi içeren görseli ekledim. dikkatli okumanızda fayda var )
Sandman almak istiyorum ama... Kredi mi çeksek.
Sevgili afu agatha christie kitapları kim tarafından çizilmiş, daha önce Türkçe yayınlanmış mı bu konuda bilgin var mı?yeni çıkanlar
- one punch man 20
- thor & loki #1-4 (marmara 4 sayılık fasikül serinin tamamını çıkardı)
- agatha christie (ön siparişte)(altın kitaplar 3 kitap ile polisiye seriye başladı. devamını da bekliyoruz)
Sevgili afu agatha christie kitapları kim tarafından çizilmiş, daha önce Türkçe yayınlanmış mı bu konuda bilgin var mı?
Fransa'da 2017 de basılmaya başlanan bir seri. Farklı çizerlerin. Daha önce bizde basılmadı.
Fransa'da şimdiye kadar çıkan sayı adetleri:
Miss Marple - 2 sayı
Hercule Poirot - 8 sayı
Yayınevinin ilgili sayfasında serinin toplam 12 kitabı görünüyor. (örnek sayfalar da var )Umarım bizde de devamı gelir hemen.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yeni çıkanlar
- one punch man 20
- thor & loki #1-4 (marmara 4 sayılık fasikül serinin tamamını çıkardı)
- agatha christie (ön siparişte)(altın kitaplar 3 kitap ile polisiye seriye başladı. devamını da bekliyoruz)
one punch man 20 henüz mağazalarda yok daha yeni 19 geldi dün mağazalarına gittim
"Sonsuza Dek Mutsuz" çizgi roman değil hocam.