ilk gün gelen parti hemen bitti ve bir kaç gün ellerinde kitap kalmamıştı.Ali Fuat Bey "Adam Wild 3" ve "Lukas 3"Ekim ayında çıktıkları halde ne İlker Özer'de;ne de Büyülü Dükkan'da yoktu.Matbaadan çok az gelmiş ve satılmış duyumunu aldım.Acaba artık piyasada bulunuyorlar mı?
arkadaşlar ben istanbulda oturmuyorum burada çizgi roman satan yerler yok acaba nasıl ulaşabilirim ç.r temin etmek için özellikle sahaflarda uygun oluyormuş sanırım şimdiden sağolun
Arkadaşlar ben İstanbul'da oturmuyorum. Burada çizgi roman satan yerler yok. ÇR temin etmek için acaba nasıl ulaşabilirim ? Özellikle sahaflarda uygun oluyormuş sanırım. Şimdiden sağolun...
Ben kendi adıma artık sahaf gezmeye tövbe ettim. İstanbul dışında yaşıyorum ve son bir kaç gündür İstanbul'dayım ve sahaf geziyorum. İstanbul'da bir avuç sahaf kalmış. Gerisi instagram şebeği olup çıkmışlar çoktan... Dükkana ayağına kadar nakit para ile gelen müşteriye baskısı piyasada olan ikinci el kitabı piyasasının 1,5~2 katına kakalamaya yelteniyorlar. 4 katı fiyat isteyenle dahi karşılaştım. Yazık ki ne yazık...
Tanıdığım ve hali hazırda irtibatım olan sahaflardan alışveriş etmek dışında aradığım eseri internetten arayıp, internetten sipariş vermek bana en mantıklı yol görünüyor.
Arkadaşlar ben İstanbul'da oturmuyorum. Burada çizgi roman satan yerler yok. ÇR temin etmek için acaba nasıl ulaşabilirim ? Özellikle sahaflarda uygun oluyormuş sanırım. Şimdiden sağolun...
Nadirkitap sitesine alternatif olarak Kitantik sitesini de öneririm sahaf platformu anlamında, hatta bazen daha uygun fiyata bulma imkanı olabiliyor...
Çok faydalı bir siteymiş, teşekkürler bilgi verdiğiniz için.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Netten kitap alışverişi için bu siteden fiyat kontrolü yapabilirsiniz. Kitabın, yazarın ya da yayınevinin ismini yazarak arama yaptığınızda hangi sitede hangi fiyata satıldığını listelenir.
Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Şimdi inceledim. Gerçekten fiyatları iyiymiş. Yeni bir seçeneğim daha olduSevgili Hastadam;
Bir de odakitap.com'da ki kitap fiyatlarıyla karşılaştırın.
Özellikle Tex'ler en ucuz Oda Kitap'ta.