2014'den beklediklerim

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,145
37,580
İstanbul
Yeni yıla girmeden kendisinden beklentilerimi bildireyim, sıraya gireyim:

1) Klasik Şeyler: Sağlık, sıhhat, afiyet, mutluluk, başarı, bol kazanç. Bunların hepsi gerçekleşirse benim açımdan çok iyi olur. :)

2) Akıl ve Vicdan: Ama istisnasız herkes için. Ve yine ama ikisi birden. Aklı olmayan vicdan kolay kandırılabilir. Vicdanı olmayan akıl ise çok daha tehlikeli. Yapabileceklerinin sınırı olmaz. Vicdanı olmayan akıl, aklı olmayan vicdanı kolayca ve sürekli manipule eder. (Bkz. memleketim)

3) Hafızası kuvvetli dostlar: Yüzlerce iyilik yaparsınız, elinizden geldiğince, gücünüz yettiğince destek olursunuz. Gün gelir bir konuda sürtüşme çıkar. O güne kadar yaptığınız her şey unutulur. Her şeyi unutmayan dostlar istiyorum 2014'den. (Bkz. 2. istek)

4) Özgürlük: Yeni yılda kendimi boğuluyor gibi hissetmek istemiyorum. Daha özgürce soluk almak istiyorum. (Bkz. yine memleketim)

5) Daha fazla çizgi roman: Açgözlülük işte. Daha önce şöyle demiştim: 10 kere 100 yıl yaşasam okuyamayacağım kadar çok çizgi romanım var. Bunu son söylediğimden bu yana bir ömürlük çizgi roman daha biriktirmişimdir. Konu çizgi roman olunca çok açgözlüyüm. (Bkz. Çizgi Diyarı)

İşte böyle... :)

tabure

Guest
14 Eki 2011
581
1,960
Bastiani Kalesi
İktidar tarafından yeni yıl mesajları geliyor, "Hepimiz aynı gemideyiz" diyorlar. İyi de demezler mi adama "siz o gemiyi göz göre göre karaya çıkarttınız, şimdi de hâlâ yüzdürmeye çalışıyorsunuz..." diye.
Neyse umarım güzel günler, güneşli günler yakındadır. Belki yarın, belki yarından da yakın...

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,053
9,288
Kastamonu
Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna kadar getirdim. Planlarım aksamaz da (inşallah) yaz başında melmeketime taşınarak şu Antalya'nın korkunç ikliminden kurtulabilirsem, 2014 sanki benim için gelmiş gibi olacak. Benim yeniyılım Temmuz 2014'te başlıyor. :)

tabure

Guest
14 Eki 2011
581
1,960
Bastiani Kalesi
Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna kadar getirdim. Planlarım aksamaz da (inşallah) yaz başında melmeketime taşınarak şu Antalya'nın korkunç ikliminden kurtulabilirsem, 2014 sanki benim için gelmiş gibi olacak. Benim yeniyılım Temmuz 2014'te başlıyor. :)

Antalya'nın korkunç iklimi mi? :rolleyes: Tamam yazları aşırı sıcak da, kışın da şurup gibi havası, çoğu kişi klima ile yazı kışı geçiriyor valla...

12 Şub 2010
15,003
547,083
Sevgili Nihat'ın beklentilerine aynen katılıyor ve gerçekleşmesini gönülden diliyorum.

Bir de ilave olarak çoğumuz iş güç sahibiyiz (İşi olmayana nafakasını rahatça temin edecek iş, işinden memnun olmayana huzur bulacağı iş temenni ediyorum). Burada işten güçten arttırdığımız zamanımızı sevdiğimiz çizgi roman ve çizgi roman sayesinde edindiğimiz, çoğunun yüzünü görmeden asıl ismini bilmeden sevdiğimiz, dost bildiğimiz bir ortamda bu fani dünyada az buçuk keyif almaya çalışıyoruz.
Lütfen keyfimiz bozulmasın, aynı keyfi yaşamak istemeyen, başka amaçlar peşinde olan saygıdeğer insanlar lütfen başka ortamlarda şanslarını denesinler. Bizim anladığımız türden başka tür keyif arayanlar lütfen bu ortama zarar vermesinler.

Yeni yılın tüm insanlığa huzur ve barış getirmesi dileğiyle.

cobra

Süper Üye
23 Kas 2009
526
1,399
Bütün iyi dileklere katılmakla birlikte, çizgiroman bakımından telifi alınan Superman ve Batman'in bol bol basılmasını bekliyorum :D.