Nihat yahu arkadaşları çok özledim bir toplansak dedi.. Emrin olur dedim.. Ver elini Kadıköy, tehdit, baskı ancak iki üç kişi geldi.. Sanki artık eski gücüm yok. Kırmızı kriptonit etkisi altındayım sanki.. İşte fotoğraflar..
Zamangezgini Bayhun, direnc11 nihat, uzung güngör, filmografi Yusuf ve ben..
Talat Güreli'yi, Enver'in dükkanında gördük, bize iyilikler diledi.. Haluk Abiye özel selam yolladı.. Özlemiş..
Flaneur yayınevini bulmaya ve tanışmaya gidelim dedik. Kılavuzumuz doktor cemil'di.. Bir daha onu kılavuz almamaya karar verdik.. Yaklaşık 1000 link yenileme cezası verdik..
Sağlam olsun diye iki tane çektirdik, flaneur'da pek samimiyet görmedik..
İşte samimiyet.. Burası Zeki'nin ofisi değil, burası kuzgun yayınevi patron Mesut'un masası, herkes orada bir kendi yok..
Dünyanın en kötü tiyatrocusu olan bizler.. Mizansen yapıyoruz..
İşte Doktor Cemil, her şey olabilirsin ama kılavuz asla.. Özlü sözler..
Adamın hası, Karanlık çağların Kızılı..
İşte Timuçin yani timed..
Masada Cemil, en az zararlı hali..
İşte ben, neye seviniyorsam..
Beyefendi Nihat
Sanatsal fotoğrafta Zeki..
İşte masa, işte adamların hasları..
Şerif de geldi..
2012'yi uğurladık.. Kitapevlerini dolaştık, bazılarını çok sevdik, bazılarını bir daha zor uğrarız dedik.. Yaklaşık 12 saat bir arada olduk.. Çok keyifli muhabbet ettik.. İnşallah bu keyfimiz bundan sonraki yıllarda da böyle yeni dostların katılımı ile sürer gider.. Herkese İyi bir yıl dilerim.
Zamangezgini Bayhun, direnc11 nihat, uzung güngör, filmografi Yusuf ve ben..
Talat Güreli'yi, Enver'in dükkanında gördük, bize iyilikler diledi.. Haluk Abiye özel selam yolladı.. Özlemiş..
Flaneur yayınevini bulmaya ve tanışmaya gidelim dedik. Kılavuzumuz doktor cemil'di.. Bir daha onu kılavuz almamaya karar verdik.. Yaklaşık 1000 link yenileme cezası verdik..
Sağlam olsun diye iki tane çektirdik, flaneur'da pek samimiyet görmedik..
İşte samimiyet.. Burası Zeki'nin ofisi değil, burası kuzgun yayınevi patron Mesut'un masası, herkes orada bir kendi yok..
Dünyanın en kötü tiyatrocusu olan bizler.. Mizansen yapıyoruz..
İşte Doktor Cemil, her şey olabilirsin ama kılavuz asla.. Özlü sözler..
Adamın hası, Karanlık çağların Kızılı..
İşte Timuçin yani timed..
Masada Cemil, en az zararlı hali..
İşte ben, neye seviniyorsam..
Beyefendi Nihat
Sanatsal fotoğrafta Zeki..
İşte masa, işte adamların hasları..
Şerif de geldi..
2012'yi uğurladık.. Kitapevlerini dolaştık, bazılarını çok sevdik, bazılarını bir daha zor uğrarız dedik.. Yaklaşık 12 saat bir arada olduk.. Çok keyifli muhabbet ettik.. İnşallah bu keyfimiz bundan sonraki yıllarda da böyle yeni dostların katılımı ile sürer gider.. Herkese İyi bir yıl dilerim.
Moderatör tarafında düzenlendi: