Değerli dostlar,
Önceden kararlaştırdığımız üzere Çizgi Diyarı İzmir tayfası fuar alanında buluştu. Bu yıl düzenlenen fuarda bizi cezbedecek hiçbir şey bulamadık. Biz daha çok çizgi roman üzerinde yoğunlaştığımızdan sadece çizgi roman satan Gerekli Şeyler, Baykuş Kitap ve Marmara Çizgi stantlarıyla daha fazla ilgilendik. Ama Marmara Çizgi haricinden okuyuca gerekli ilgiyi göstereni göremedik.
Marmara Çizdi'den Erdem beye alakasından dolayı teşekkür ederiz.
Erdem Bey, Ben (The_DarknesS) ve Ali (büyük beyaz)
Marmara Çizgi Standı, Kitap bakanlar her ne kadar tam gözükmeselerde; loto loto, Mehmet Ali ve baybora
Adı üstünde fuarya kitap indirimi olur dedik ama bizim çizgi romancılarda indirimi göremedik. Fiyatlar kitapçılardakiyle aynı seviyede, internet alışverişinden pahalıydı. Sadece yakın zamanlarda çıkan yayınların olduğu fuarda eski yayın ise neredeyse yoktu. Çizgi romanı yan ürün sayan yayın evlerinde ise kitap bölümlerindeki yoğunluktan çizgi roman bölümleri ikinci planda kalmış izlenimi veriyor.
Bizde fuardan sıkılınca bütün yıl kitap fuarı gibi olan Sevgi Yolu'na gitti ve çizgi romancımız Pınar Kitap'a uğradık. Muzaffer Abi sağolsun vefakar bir esnaf örneği göstererek çay söyledi ve muhabbetimize devam ettik.
Soldan Sağa: Muzaffer Ceyhan Yerlikaya (Pınar Kitap), Ali (büyük beyaz), İlhan (baybora), Oktay (okay_izm), Mehmet Ali (Mehmet Ali), Cengiz (hodja35) ve Haluk (loto loto)
Bu sefer fotografı çeken Oktay kareye ben ilave oluyorum.
Muhabbet konularımızdan birisi de çizgi romanda kalite. Yeni çıkarttığı yayınlar ile açık ara öne geçen JBC yayıncığıda kutlamak isteriz.
İzmirden sevgi ve selamlar ile...
Moderatör tarafında düzenlendi: