2 Şubat Pazar Abdullah Turhan İmza Günü ve Mini Toplantı

cngz1

Aktif Üye
3 Ara 2011
336
9,707
İstanbul
2 şubat pazar bütün randevularımızı ileri atarak büyük buluşmaya gittik
Büyük usta Abdullah Turhan ile görüştük ve buluşmalarımızı resimledik
Bu arada kısa bir toplantımız oldu. konumuz yine çizgi romandı daha iyi paylaşımlar için konuştuk resimleri dostlarımızla paylaşalım...

dscf8591.jpg

dscf8592.jpg

dscf8593.jpg

dscf8594.jpg

dscf8596.jpg

dscf8597.jpg

dscf8598.jpg

dscf8599.jpg

Soldan sağa doğru Zaman gezgini, Profesör, Vefalı, Ertuğrul, Cngz1, Fındıkfındık, Uzung, ve Bayx

dscf8601.jpg

dscf8602.jpg

dscf8603.jpg

dscf8604.jpg

dscf8605.jpg

Son düzenleme:

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,061
20,585
Kamlançu
Bazıları ismen, bazıları resmen tanıdığımız dostlarımız böyle bir günde yine bir araya gelmişler. Son resimde görüldüğü üzere imzalı kitaplarını poşetlere koyup sohbete dalmışlar.
Zaman-mekan problemi yüzünden orada olamadık, keşke olabilseydik.
Resimlerle yetineceğiz artık.
Yalnız resimlerdeki arkadaşların isim/nicklerini de yazsaydınız güzel olurdu.
Unutmadan umarım Tex üstadın dediği gibi sadece çizgi diyarı üyeleri gitmemişlerdir.
Gönül ister ki böyle bir imza gününe hadi binler demeyelim de yüzlerce insan gelmiş olsaydı.
Çok sonra varacağız böyle kıymetlerin farkına.
İnşallah daha da geç olmaz.
Selam ve sevgilerle...

Bu arada masa önündeki Tolga yazısı da sonradan resme eklenmiş gibi duruyor :)

vefalı

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 May 2009
3,955
77,364
Puka vida! Sitenin tek sakallı genci ben miyim ne :p
Güzel bir güne renk katan ve katılamayan dostlarada TEŞEKKÜRLER ediyorum,zaman su gibi aktı.Bir dahaki toplantıyı şimdiden bekler oldum.

caretta

Onursal Üye
24 Ağu 2011
2,967
24,208
Kıbrıs
Çizgi Diyarı ile o kadar özdeşleştim ki son resimdeki dostları artık ya şahsen ya da gıyaben
tanıyorum.Son resimdekiler.Soldan sağa:?,vefalı,Palio 68,Bay_X,profesör,fındıkfındık
ertuğrul,uzung,zamangezgini.

ginobili

Onursal Üye
E-Dergi Takımı
16 Şub 2010
151
1,631
Takım fotoğrafı çok yakışıklı çıkmış, ayaküstü olsa da güler yüzlü çizgiroman severlerle selamlaşmak keyifliydi, bir daha ki aktivitede uzun soluklu olur inşallah.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,366
142,848
Bay x i çıkartamamıştım sayın caretta söyleyince çıkartttım, ama ben şunu görüyorum karelerde bir mutluluk, sadece mutluluk. Tanışmayıda geçen bir görsellik, kimbilir neler konuştular, neleri nasıl yaparız dediler, by x dükkanı açtı, profösör hakeza dememe bile gerek yok, zamangezgini daima yanımızda, uzung herdaim, fındık üstad neşe kaynağımız bana göre hemde dil bilen bir insan olarak çok hoş bir insan nasipse birebir tanışacağım, ertugrul üstad karargah komutanı nasıl bir büyük şef varsa oda nasıl nerden neyi kimseyi incitmeden daha çok nasıl çizgi romanı sevdirebiliriz ve paylaşabilirizin turlarını organize dene makam.

Ne diyelim ki uzaktan bizler katılamadık ama dostları bir nevi fotolarda görmek bile bizlere kuvvet veriyor. Teşekkür ederim tüm katılımcı arkadaşlarıma diyardan.

Bu diyar her gün daha da büyüyecek ve büyüyecek, taki son taranacak paylaşılacak, derlenecek çizgi roman bitene kadar. Ben şahsen biteceğine inanmıyorum ama, olabildiğine ulaşabildiğimiz yere kadar gideceğimize de inancım tam.

caretta

Onursal Üye
24 Ağu 2011
2,967
24,208
Kıbrıs
Masada vefalı dostumuzun sağında oturan dostumuzu tanıyamadım?Bir de bu gibi buluşmaların "kamberi"Savok dostumuz yoktu!

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
59
144
denizci
Öğretmenlerimiz canlarımız bizim canlarımız bizim sizi biz pek çok pek çok severizlerden büyük reislere, aman doktor canım doktorlardan kardeş kabileden dostlarımıza, zaman makinesiyle gelenlerden karargah komutanlarına, kaptan amcalardan asker kaçaklarına :4:; ne ararsanız vardık işte :79:, en önemlisi Kutsal Çizgi Roman bizimleydi :d, içimizde :D

Sonra :Z az iş yapıyorsun fırçaları yenildi :( lakin çok ciddi eylem planları yapıldı :rolleyes: ama ne yazık ki bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :'(

Olsun :39: Kutsal Çizgi Roman ölümsüzdür işte ;)

Uçan Kartal tüm mahalleye selam eder :)

Son düzenleme:

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,899
141,090
Böyle anlamlı bir günde diyar dostlarımızın tamamını orada görebilseydik daha anlamlı olacaktı.
Herkesin zorunlu işleri, bize böyle bir imkan sağlamıyor.
Güzel bir gündü,sohbet ve muhabbet harikaydı.
İnşaallah bir dahaki sefere tüm dostlarla birlikte olmak dileğiyle.