18.Heteroseksüel derişik ve İleri demokratik ÇİZGİ DİYARI Toplantısı

savok

Admin
30 Eki 2009
20,015
85,106
Kasımpaşa
Saat çok geç oldu, bu adamlar nerede, ne halt karıştırıyor, hep beraber başka bir forum mu kurdular gibi kuruntu ve vesveseye kapılmayasınız diye ve de hakkımızda yanlış düşünmeyesiniz diye 1 Adet fotoğraf.. Saygılar, sevgiler.

Soldan sağa Şerifengin, Nadir(Gulyabani), Ahmet(kolibri Çizgili Forum), Bayhun (Zamangezgini), Nihat (direnc11), Cemil (yeryüzü) Savaş (savok), Güngör(uzung), Zeki (ertuğrul), İlker (bakunin), Haluk(Profesör), İsmail hakkı(börteçinefb), Gürcansarı sonradan Timuçin(Timed), Yusuf (Filmografi), Murat (Mudi) ve Mustafa (Raven) de katıldı..

013sds.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,554
29,042
İzmir
Başlığa bayıldım. Fevkalade...
Hadi bakalım yediğiniz içtiğiniz sizin olsun,
Muhabbet nasıldı?
Şöyle film tadında resimler yokmu, ardı arkasına ?

bortecinefb

Süper Üye
12 Ara 2009
2,815
4,551
Deliler Köyü
Resimler gelecektir, rakının kalanının ben aldım :D herkes hakkını helal etsin...
Yok böyle bir dostluk arkadaşlık, yine olaylar konular birbirine karıştı :), Haluk Ağabey beni belki 10 defa uyardı :) başım üstüne, ah birde şu heyecanımı yenebilsem de pat diye atılmasam ortaya... Konuşamadığımız 1001 konunun yanında belkide 1002 olay paylaşıldı konuşuldu... Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül bir dost ister kahve bahane ya... Bir değil bir sürü dost ile olmanın gururu onurunu yaşadık yine...

Tsubasa

Admin
11 Mar 2009
531
1,183
Aranızda olmaktan dolayı keyifli ve onurluyum, orada olamamaktan dolayı üzgün. Yeni sıfatımla bir daha ki sefere diyorum artık :)

mersan00

Onursal Üye
23 Haz 2011
290
549
Ankara
he şunların hallerine bir bakın yav, gocamen gocamen adamla oturup resimli kitapla hakkında laflaşıyolaa, heç yakışıyomu, hele şunlarrın cehrelerine bi bakın, heç meymenet vamı(kedi ve ciğer mevzuuu), len siz bizi deli etmeyemi uğraşıyonuz, dalın len oradan, ankarada bi toplantı yapılmadan ikinci bir emre kadar başka yerlerde toplantı yapılması yasaklanmıştır. tiz ankarada ki cemaat toplansın, benim gazımı alsın. bu kadar....(kendi kendini dikdatörlüğe atamış kişi, bir numaralı bildiri)

strider

Süper Üye
29 Şub 2012
1,041
1,045
çok güzel ve bir sürü şeyin konuşulduğu ama yine işlerin ileri demokrasiye bırakıldığı :) bir gece olmuş. :) tüm dostları gördüğüm için çok memnun oldum.
fotoğrafları bende bekliyorum :)

Son düzenleme:

mudi

Aktif Üye
3 Kas 2010
257
541
İstanbul,Fındıklı
Her zaman ki gibi ucu ucuna yetiştim :) tanıdığım ve gıyabında tanıdığım dostlarım tadı damağımda kalan muhabbete en kısa zamanda yeniden diyorum .
Bu kez 'Nemedya efsanesi ' tümüyle ...sabırsızlıkla bekliyorum ,ben gibi sonradan gelenlerin de olduğu güzel ilginç hatta ses getirecek fotoğraflar var :D

ne güzel toplanmışsınız : ) ama başlığı sevmedim .

Haklısınız 'Eril' bir toplantıydı ismiyle 'müsemma 'amaaaa bir sonra ki ... ne dersiniz ? ;)

filmografi

Süper Üye
8 May 2010
1,420
2,338
istanbul
havalar düzelsinde şerifengin'den bir piknik planı bekleriz :) şöyle hanımlarla hep birlikte yoksa böyle erkek erkeğe buluşmalara bir yere kadar izin çıkar :) biraz onların da gönlü olsun :)

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,314
4,607
Tüm dostları birarada görmek mutluluk verici.Hepinize selamlar sevgiler.Birlikteliğiniz daim olsun inşaallah.
Unutmadan söyleyeyim:Bir parti kurarsanız benim ve sülalemin tüm oyları da size.....

prestij16

Süper Üye
9 Ağu 2010
2,575
3,397
helal olsun tebrik ederim
işte forum dediğin böyle olur, dost ve arkadaş ortamı sivil hayatada yansımış
sahte ve çıkarcı dostluklar ve menfaatler değil sevgi ve saygı oluşmuş
gerçekten ben bir üye olarak memnun oldum bu resimde sizleri böyle görmekten :)

25Temmuz

Yeni Üye
29 Nis 2012
2
12
Formu kim kuracak merak ettim dostlar sağlıkla kalın orada kalın sakın başka forum kurmayın yerler sizi.. öcüüü