The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,565
28,959
İzmir
Değerli dostlar İzmir ekibi olarak tekrar toplandık.


SAM_2590.jpg

Dindar, Toplantılardan Sorumlu Bakan seçilince bir sonraki toplantılara katılım için laptop, harici dist ve harici bellek getirilmesini zorunlu kıldı.



SAM_2582.jpg

Ali abi çinçilla derisinden Çelik Blek şapkası nasıl yapılacağı konusunda fikirlerini beyan etti.


SAM_2585.jpg

Haluk Abi'nin anlattığı Kaan hikayesi hepimizi duygulandırdı.


SAM_2584.jpg

Oktay Ceylan Teksas'larına olan sevgisini dile getirirken Haluk abinin arşivine nasıl dalarım planlarını yaptı.


SAM_2588.jpg


SAM_2589.jpg

Mehmet Ali son derece şık bir biçimde geldiği toplantımızda konuyu yine Martin Amca'ya bağladı.


SAM_2587.jpg

Bense Fumetticiler arasında kalmış Comics'ci olarak Superman'den destek alarak gelmiş olsam da bizim evren-alternatif evren-utimate-sinematik evren konularına bakan olmadı. Bizde gruba uyduk ve sevdiğimiz frankofonlardan ve fumettilerden bahsettik.


SAM_2592.jpg

Haluk abinin kullandığı değişik programlar hakkında görüşlerini aldık.


SAM_2581.jpg

Böylelikler Ali abinin tavşanlar, ördekler, tavuklar ve bilimum kümes hayvanıyla ilgilenmek üzere Çeşme'ye geri dönmesi gerektiğinden yakın zamanda tekrar buluşmak üzere ayrıldık.


Oktay ve Ali en uzak yoldan geldikleri için ayrı bir alkışı hakettiler.

Dindar ise laptop ve hariciler konusunda hatırlatmaları tekrar etti.

Böylelikle bir günü daha bitirdik.

Hepinize İzmir'den (büyükbeyaz, darkwood, oktay_izm, lotoloto, Mehmet Ali ve The_DarknesS) selam olsun.



 
Son düzenleme:

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,384
142,652
Tüm arkadaşlarımızın selamını almak ne güzel bir duygu. Sizler hiç yoktan toplanabiliyorsunuz, bazen garip kaldığımı düşünüyorum.

Her şey hepinizin gönlünce olsun. Her yapılan faaliyet ve birliktelik daha güzelleri nasıl yapılırın bir göstergesi oluyor forumumuzda.
 
12 Şub 2010
15,006
545,241
Tek tek hasretle kucaklıyor ve selamlıyorum sizleri dostlar
Murat'a evlilik yaramış, çok dinç gördüm. Mehmet Ali'ye daha da yaramış:D Biraz daha kilo alırsa Zeki ile birlikte İstanbul-İzmir dengesi eşitlenecek. Adaşımı, Oktay'ı ve Ali'yi de iyi gördüm, nazar değmesin.
İzmir'e selam, sevgiler...
 

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
97
184
denizci
Baharda büyük beyaz’a uğrayacağım, denk gelen toplantı olursa ben de uğrarım, ama gelirsem kesin "Boğazım kurudu" diye tuttururum :d, İzmir’e selamlar :)
 

Doktor Kim

Aktif Üye
17 Mar 2011
325
14,237
Sevgili dostlarım; güzel insanlar bu toplantılar inşallah devam eder ve bir gün bende gelirim kısmetse.
 

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,166
4,654
Mehmet Ali hocam sanki dersten gelmiş gibi takım elbise ile gelmiş veya hocalığı üzerinden atamamış beyefendiğini göstermiş.Diğer yüzlerden tanımadığım iki yüzüde bu vesile ile tanımış oldum.Gandor08 bey merak etmeyin bende yalnızları oynayanlardanım.Bölgemde kimse yok.gülen yüzünüz asılmasın .
selam & sevgiyle.
 

Mehmet Ali

Süper Üye
1 May 2009
3,349
54,612
TAM 35
Mehmet Ali hocam sanki dersten gelmiş gibi takım elbise ile gelmiş veya hocalığı üzerinden atamamış beyefendiğini göstermiş.Diğer yüzlerden tanımadığım iki yüzüde bu vesile ile tanımış oldum.Gandor08 bey merak etmeyin bende yalnızları oynayanlardanım.Bölgemde kimse yok.gülen yüzünüz asılmasın .
selam & sevgiyle.

Valla hocam meslektaş olmanın avantajı ile hemen anladınız aslında okulda veli toplantısı vardı.Seri bir vücut çalımıyla toplantıyı kısa sürede bitirip yettim oralara.Ama ben kısa süre kalabildim.Tadı damağımda kaldı.Neyse acısını sonraki toplantıda çıkarırım.
 

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,107
İstanbul-İzmir
Sonra Şerif İzmir'e geldiğinde neden aramıyorsun bizi derler!
Yahu sofrada büyük beyazın adı var kendi yok :D
Yok olmıyacak böyle anlaşıldı!
Yaza nasipse geliyorum İzmir'e Narlıdere'de mandalina bahçesinde kuruyoruz meclisi belli oldu :)
 

birmehmet

Süper Üye
4 Eki 2009
554
423
Rize'den İzmir'e selamlar
az öz ama kaliteli bir birlikteliğe sahip olduğu belli bu topluluğun.
Bu ortamın daha uzuuuun yıllar devam etmesi temennisi ile :)
herkese muhabbetle tekrar selamlar
 

Dindar Diker

Çeviri & Balonlama
11 Nis 2009
2,478
8,807
İzmir
Birmehmet arkadaşımızın dediği gibi, izmir toplantıları genelde 5, 6 kişilik bir ekiple tertipleniyor. Sanki koskoca şehrimizde bir biz varız forum üyesi... :( Ama gördüğüm kadarıyla toplantılara katılan arkadaşlar, adam gibi adamlar...
Benim, biraz da Ali abiyi (büyükbeyaz) zorlamamla oldu dünkü toplantı. Hatay metro durağından aldım Ali abiyle, lolototo Haluk abiyi. Oradan mekana geçtik. Ardından sevgili Oktay (oktay-izm) akın etti. Sonra da sevgili Murat. (The_ Darkness) Mehmet Ali hocamızın gerçekten okulda işi vardı, toplantının sonlarına doğru yetişebildi, çünkü Ali abinin Çeşme'ye dönmesi gerekiyordu.
Toplantımız her zamanki gibi çok muhteşemdi...
Haluk abinin pc programları hakkındaki bilgisi eşsiz. Çok eğlenceli bir muhabbeti var, insan tadına doyamıyor anlattıklarının.
Oktay, Bayındır'dan geldi. Bayındır-Tire arasında mekik dokuyor işi gereği. O da, Ali abi gibi şehir dışından gelen bir arkadaşımız. Sağ olsun, ayağına sağlık, üşenmeden geliyor tüm toplantılara. O da benim gibi sıkı bir arşivci. Ben de film tutkunuyum, o da. Bir sonraki toplantıda harddiskler konuşacak... Kimde neler var, bir görelim bakalım?
Sevgili Murat'ın, DC ve Marvel Univerce hakkındaki konferansına hayran kaldım. Eşsiz bir bilgisi var bu konuda. Yıllarca Teksas, Tommiks okuyan biz diğerleri, ağzı açık dinliyoruz onun anlattıklarını.
Mehmet Ali hocama gelince... Çok geç kaldı bu sefer. Ama gelince de ortam iyice güzelleşti, konu bir Martin'e, bir taramalardaki çözünürlüklere, dpi ayarlarına gitti geldi. Bir sonraki toplantıya daha erken katılacak, yoksa Manitu onu yeşil çayırlarına almayacağını söyledi...
Ali abinin laptopunu getirmesi isabet oldu bir bakıma. Balonlama ile ilgili merak ettiğim, bilmediğim birçok şeyi uygulamalı olarak gösterdi sağ olsun. Arada da Haluk abinin anlattıkları tuz biber oldu brifinge. İkisini harmanlayıp yuttum anlattıklarını. Sonraki balonlama işlerinde göreceğiz bakalım neler anlamışım...
Katılan herkese çok teşekkür ediyor, ayaklarına sağlık diyorum. Güzel bir toplantıydı. Bir sonraki ay toplanmak üzere ayrıldık, aslında daha sık buluşmak hepimizin isteği ama... Bakalım, önümüzdeki günler neler gösterecek.
Sevgi ve saygılar.
Dindar Diker.
 
Son düzenleme:

tolgam

Çeviri & Balonlama
5 Mar 2011
230
608
Dün İzmirdeydim.. :(
Şaka maka denk gelmemiş napalım, Ben sizi böylede tanırım :D
 

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,631
39,230
izmir
Her toplantı ayrı bir macera. "Bu maceranın sonu" yerine, "devamı gelecek sayda (toplantıda)" diye bitiyor. İnanın kitap tadında. İnsan tadına doymak nedir bilmiyor. İzmir'e yolu düşen veya düşecek olan herkesi bekliyoruz. Saygılar.
 

Dindar Diker

Çeviri & Balonlama
11 Nis 2009
2,478
8,807
İzmir
Her toplantı ayrı bir macera. "Bu maceranın sonu" yerine, "devamı gelecek sayda (toplantıda)" diye bitiyor. İnanın kitap tadında. İnsan tadına doymak nedir bilmiyor. İzmir'e yolu düşen veya düşecek olan herkesi bekliyoruz. Saygılar.

Bence de tüm toplantılar birer harika, sevgili Oktay. Bu sözlerine tamamen katılıyorum. Bir sonraki toplantıya da İzmir ve civarındaki tüm arkadaşları bekliyoruz. Kaz kızartması Ali abiden, çay ve kahveler benden. Muhabbet de herkesten...
 

lotoloto

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Kas 2009
4,145
20,800
forumun aralarında olan en yaşlı üyesiyim.bazen çok konuştuğumun da
farkındayım.ama ben onlarsız, onlar bensiz yapamıyor.güzel insanlarla
birlikte olarak hem kendimi genç hissediyorum hem de güzel şeyler
öğreniyorum.sayelerinde bu gün bir programı denedim.çok hoşuma gitti.
öğrenmenin yaşı olmuyor.her yapılan çizgiroman için. kendilerini çok
seviyorum,sık sık buluşmamızı istiyorum.sağolsunlar.
 
Üst