ELİMDE TONLARCA YABANCI DİZİ MEVCUT AYRICA ÇİZGİ DİZİ ANİME ARŞİVİMDE VAR BOYUTLARI TB OLARAK SİZDEN FAZLA TAKAS YAPABİLİRİM BİRKAÇ SERİ ARIYORUM AMA SİZDE MEVCUT MU BİLMİYORUM
TAŞIN SIRRI
ÜÇÜZLER (TRT BÖLÜMLERİ)
SİNBAD
HİÇ BİTMİYEN ÖYKÜ
ELEMENT AVCILARI
KORKU HİKAYELERİ
SİHİRLİ AİLE
HEFACLİFF
MASKE BUNLARIN BENDE ÇOĞU BÖLÜMÜ MEVCUT KAYIP OLANLARI ARIYORUM ELİNİZDE VARSA SİZİNDE BENDE ARADIĞINIZ SERİLER VARSA TAKAS YAPMAYI DÜŞÜNEBİLİRİM AMA MAİL ADRESİNİZİ VERİRSENİZ DAHA RAHAT KONUŞURUZ
Çizgi diyarında gönüllü olarak çizgi roman veya çizgi film
gibi konuları paylaşıyoruz. Takas vb konuların burada
yeri yok sevgili dostlar...
Elimde 12 TB Türkçe dublaj çizgi film arşivim var, yabancı nostalji dizilerle takas yapabilirim.
Elimde 12 TB Türkçe dublaj çizgi film arşivim var, yabancı nostalji dizilerle takas yapabilirim.
Reis discordun fln varmı bu konu ile alakalı konusucam @aser123Elimde 12 TB Türkçe dublaj çizgi film arşivim var, yabancı nostalji dizilerle takas yapabilirim.
Discordunuz varmıydı bu konu ile ilgili konuşmak icinElimde tonlarca yabancı dizi mevcut, ayrıca boyutları TB olarak çizgi dizi, anime arşivim de var. Sizden fazla takas yapabilirim. Bir kaç seri arıyorum ama sizde mevcut mu bilmiyorum.
TAŞIN SIRRI
ÜÇÜZLER (TRT BÖLÜMLERİ)
SİNBAD
HİÇ BİTMİYEN ÖYKÜ
ELEMENT AVCILARI
KORKU HİKAYELERİ
SİHİRLİ AİLE
HEFACLİFF
MASKE
Bunların bende çoğu bölümü mevcut, kayıp olanları arıyorum. Şayet sizin aradığınız seriler bende varsa, takas yapmayı düşünebilirim ama mail adresinizi verirseniz, daha rahat konuşuruz.
Sayın aser123, bir çizgi roman sitesi olan çizgi diyarında bende dahil olmak üzere üyelerimiz nostalji adına ve çizgi romanla paralel olan çizgi filmlere tabi ki ilgi duymaktayız. Özellikle de TRT dublajlı olanlar altın değerinde. Ancak sayın yöneticilerimizin de belirttiği gibi gönüllülük esasına dayanarak paylaşım yaparsanız bizleri mutlu edersiniz. Öncelikli olarak tek cümle ile konu açarak detaylı olarak bilgi vermemeniz sizin gibi 2011 üyemize pek de yakışmadı kanaatindeyim, üstelik belki de takas etmek üzere aradığınız nostalji dizileri üyelerimiz zaten paylaşmış da olabilir. Teşekkür ederiz.Elimde 12 TB Türkçe dublaj çizgi film arşivim var, yabancı nostalji dizilerle takas yapabilirim.
hangi çizgi filmler var elinizde ?Elimde 12 TB Türkçe dublaj çizgi film arşivim var, yabancı nostalji dizilerle takas yapabilirim.
bende uzun zamandır lady georgia yı arıyorum elinizde varsa gonüllü paylaşırmısınız?Elimde 12 TB Türkçe dublaj çizgi film arşivim var, yabancı nostalji dizilerle takas yapabilirim.