Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
12 Ekim Ve Günler Yürümeye Başladı, Müzikli Resimli Edebiyat Takvimi
''şalter'' öyküsü yüreğimi sizlatti... Ne sefalet... Ama yine de komik ifadeleri var...
Güzel paylaşimlariniz için, teşekkürler sevgili scanfan ve sevgili yeryüzü...
Eskiden 1959 yılında Balık ne kadar bolmuş ki et satışlarını dahi azaltan bir etkisi olmuş. Onlarca çeşit balık avlanırmış o zamanlar boğazda. Son yıllarda yapılan araştırmalar ise okyanuslarda da büyük bir alarmın yaklaştığı. Balık çeşidi ve sayısı hizla azalmakta. Beslenme alışkanlığında balık olan büyük bir insan nüfusu göçetmek zorunda kalabilir diyordu ve yokolan ve azalan balık çeşitliliği okyanuslardaki canlı dengesini bozmasına kesin gözüyle bakılıyormuş.
Ve Oğuz Atay. Modern Türk Romancılığının kurucusu sayılabilecek dahi insan, yazar. Benim için ayrıcalığı ne peki, kan bağı olmasa da uzaktan akrabamız olduğunu öğrendiğimde çok hoşuma gitmişti bu durum. Keşke yaşasaydı ve tanışabilseydim kendisiyle. Huzur içinde uyusun.
Diğer haber ise Sirkeci hamallarından bahsediyor. Ve az da olsa o hamallar bugün bile var. Grev yapabilmeleri dahi o zamanlar büyük bir gelişmeydi toplum için. Günümüzde düşünmesi bile uzak.
Teşekkürler Sevgili Yeryüzü. Çok takip edemiyorum bu başlığı ama bugün denk geldi. Emeğine, zamanına sağlık.