Olağan, sıradan, basit ve zararsız, bazıları huysuz, kimisi ortaya deli birkaç kişi biraraya geldik.
Soldan,
Martin amcamız MehmetAli, Geronimo Hasan abimiz, Oktay-izm,
Kandraks53 İbrahim abimiz, Lotoloto ustamız, Ve Baybora İlhan abimiz.
Bende masanın dekorunu boş su şişesiyle doldurarak pozumu verdim.
Şu anda görünen derin sessizliğin sebebi Oktay'ın film koleksiyonundan seçkiler.
Lotoloto usta sessizliğin bittiğini işaret ediyor. Baybora İlhan abimiz burası neresi beni buraya kim itti modunda.
Dikkat, çizgiroman dersleri bölüm 46.
Oktay filmleri anlattıkça herkes ilgi alanına giren birşeyler bulup keyifleniyor.
Toplantımıza Necdet bey katılamadı ama en azından telefondan sesini duyup mutlu olduk. Ahmet Akyol dostumuzda mazareti nedeniyle gelemedi telefon görüşmemizle yetindik.
Muhabbetin anasını... Yani belini kırdık geyiği kızarttık yedik çok keyifle günümüzü geçirdik.
Artık akşam oldu kalkalım derken The-Darkness Murat ortamı bastı.
Deliler gibi eğlendiğimiz bir gündü. Ve her zamanki gibi vakit bize yetmedi.
Yakın zamanda tekrar biraraya gelmek üzere olay mahallini terkettik.
Darısı başınıza, saygılarımla.
Soldan,
Martin amcamız MehmetAli, Geronimo Hasan abimiz, Oktay-izm,
Kandraks53 İbrahim abimiz, Lotoloto ustamız, Ve Baybora İlhan abimiz.
Bende masanın dekorunu boş su şişesiyle doldurarak pozumu verdim.
Şu anda görünen derin sessizliğin sebebi Oktay'ın film koleksiyonundan seçkiler.
Lotoloto usta sessizliğin bittiğini işaret ediyor. Baybora İlhan abimiz burası neresi beni buraya kim itti modunda.
Dikkat, çizgiroman dersleri bölüm 46.
Oktay filmleri anlattıkça herkes ilgi alanına giren birşeyler bulup keyifleniyor.
Toplantımıza Necdet bey katılamadı ama en azından telefondan sesini duyup mutlu olduk. Ahmet Akyol dostumuzda mazareti nedeniyle gelemedi telefon görüşmemizle yetindik.
Muhabbetin anasını... Yani belini kırdık geyiği kızarttık yedik çok keyifle günümüzü geçirdik.
Artık akşam oldu kalkalım derken The-Darkness Murat ortamı bastı.
Deliler gibi eğlendiğimiz bir gündü. Ve her zamanki gibi vakit bize yetmedi.
Yakın zamanda tekrar biraraya gelmek üzere olay mahallini terkettik.
Darısı başınıza, saygılarımla.