00001-1a Zagor - Tuzaklar Ormanı

Fatbil52

Yeni Üye
2 Nis 2022
50
1,516
Dünya
__ia_thumb.jpg

ayhankaan

Kıdemli Üye
27 Kas 2021
98
167
Üstadım elllerine sağlık. Bilgisizliğimizi mazur gör. Sağ alttaki Download options yazan bölümde PDF falan çeşitli indirme biçimleri yazıyor. Biraz bilgi verebilir misin? Hangisini indirelim. CBR yazan göremedim, o yok mu acaba. Emeklerin için tekrar teşekkür ederim. Yolun açık olsun.

Fatbil52

Yeni Üye
2 Nis 2022
50
1,516
Dünya
Üstadım elllerine sağlık. Bilgisizliğimizi mazur gör. Sağ alttaki Download options yazan bölümde PDF falan çeşitli indirme biçimleri yazıyor. Biraz bilgi verebilir misin? Hangisini indirelim. CBR yazan göremedim, o yok mu acaba. Emeklerin için tekrar teşekkür ederim. Yolun açık olsun.
benim tek yüklediğim dosya sonu .pdf ile biten dosya. örnek gibi. Diğer dosyaları site birtakım ayarlar ve gördiğün yerde şeçenekler için kendisi oluşturuyor. PDF yazan veya SHOW ALL tıklarsan diğer dosyalar arasında şeklinde biten dosya.

mesela ekran üzerinden okumak istiyorsun. nostalji olsun diye gri tonda okumak istersen sol üste yuvarlak içinde 3 noktaya tıkla - visual adjustments'e tıkla - Convert to grayscale kutusuna tik koy. bu olay o dosyalardan birini kullanıyor.

Yine sol üste yer alan yuvarlak içinde üç nokta simgesine tıklanınca açılan menüde downloadable files yazan yere tıklarsan sana epub veya pdf şeklinde iki adet indirme seçeneği sunar. Yüksek kalite dosyayı bilgisayarına indirmeye başlar.

Dosya indirmede sıkıntı yaşarsan, yakın zamanda site siber saldırıya uyradığından tam düzelinceye kadar anlık iletişim hatası olabiliyor, ara ara tekrar denersin.

Son düzenleme: