Zagor - Tam Macera - 100 - Bilgi Yarışması (Lal Klasik Derleme)

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,368
142,829
zagortammacera100bilgiyarmaslalklasikderleme.jpg
zagortammacera100bilgiyarmaslalklasikderleme.gif

100. BİLGİ YARIŞMASI (II Sigillo Dell'imperatore)
Sayfa Sayısı: 379, Orijinal Sayı: 157-161, Fasikül: 452-463, Cilt: 131-135, 344-348
Bilgi Yarışması, Şöhret Yolunda, Baykuş Hanı, Gemide Saldırı, Ateş Tuzağı, Heykellerin Sırrı, Kayıp Mühür, Şantaj, Ramath'm Büyüsü, Gizli Mahzen, Çin İşkencesi, Ejderha Bayramı.
(Nolitta-Ferri) Zagor'a yeğenini karşılama görevi veren Kaptan Fishleg onlara Norfolk'a gelmelerini söyler. Fishleg'in yeğenini haydutların elinden kurtaran Zagor onun genç bir kız olduğunu görür. Norfolk'ta iktidar mücadelesi yapan iki Çin'li grup vardır. Bunlardan bir tanesi Fishleg'in yeğeni Virginia'yı kaçırınca Zagor Ramath'ın büyüsüyle onu bulmaya çalışır. Macera sonunda Virgina ile Zagor arasında bir aşk yaşanır.

Fasikül kapaklarından olanlar;
zagortammacera100bilgiyarmasfasikl460tile.jpg

Cilt Kapakları
zagortammacera100bilgiyarmascilt131tile.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,056
9,129
Kastamonu
Teşekkürler sevgili Hemşerim. Bizlerle paylaşmak için daldığın seriye büyük emek harcıyorsun. Eline, yüreğine sağlık.

atlas364

Süper Üye
13 Tem 2009
653
1,483
Özveri ve emek dolu bir paylaşım kimbilir ne kadar zamanda hazırlandı ... ellerinize sağlık

okan1964

Onursal Üye
27 Ağu 2012
689
941
Selamlar;
lal'den derlediğiniz bu tam maceraya lal'in tüm kapaklarını eklediniz mi? Aslında hazırladığınız daha önceki tam macera serisinin tümüne de eklerseniz , o zaman seri dört dörtlük olacak..

kolay gelsin...

Hellblazer

Onursal Üye
31 Mar 2012
772
1,693
Derleme çalışmaları he zaman hoşuma gider. Güzel bir tanesi daha karşımda :D Çok teşekkürler üstadım :)

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,368
142,829
Selamlar;
lal'den derlediğiniz bu tam maceraya lal'in tüm kapaklarını eklediniz mi? Aslında hazırladığınız daha önceki tam macera serisinin tümüne de eklerseniz , o zaman seri dört dörtlük olacak..

kolay gelsin...

okan kardeşim her gün bir alternatif geliyor, bence eksiklikler en son tamamlanmalı. Şu an için en güzel yüklenen (Çözünürlük bakımından tam sayfa taranan, arad çift sayfalarıda teke indiriyorum) kitapları derlemeye çalışıyorum. Bir yandan eksik varsa alıyorum tamamlıyorum, bir yandan derleme kapak tasarımı yapıyorum. Ortaya eser çıksın onuda tamamlarız.

Benim siteye yüklediğim tam macera listesinin hazırlanmasında sanırım fasiküller baz alınmış. Lal farklı isim vermiş, tay farklı, şimdilik amacım en güzelini derlemek. Sonra lalın ve eksik olan kapakların tamamının peşine düşeriz.

Çok macera var daha ve sanırım bir sürü zagor yeniden taranacak.