Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zagor Tay Yayınları 465 Lik Fasikül Serisi Sayı 355 - Korkunç İftira (2013)
Sevgili Caretta hiç dur durak bilmiyorsunuz. Bu bizim için keyifli bir durum ama sizin gözleriniz için endişe duyuyoruz.
Ben eski Zagor'u seviyorum yeni çizgiler nedense beni pek sarmadı. Siz, Kaptan Swing'den sonra, eski Zagor'un listesine de büyük katkıda bulunuyorsunuz. Çok teşekkür ediyorum. Elinize, gözünüze sağlık.
Ne sandıkmış be kardeşim,sandıktan kitap çıkardıkça içindekiler çoğalıyor galiba.Bu sandığın bize bir forum yakınlığında olması bizler için büyük şans.Özenerek çalışma sonucu paylaşımı için ise söylenecek söz yok.Emekleriniz için çok teşekkür ederim ,ellerinize sağlık .Saygılar sunarım.
Sevgili caretta üstadım, çok disiplinli bir şekilde olağanüstü çaba göstererek zamanını, parasını bizler için harcıyor.. Umarım bu emeğin kıymeti bilinir.. Teşekkürler üstadım, saygılarımla..
Ellerinize sağlık sevgili Caretta. Bende fasikül 355 ,356 ve 357 yi taramışdım fakat fasikül kapakları olmadığı için paylaşmamışdım siz benden önce davrandınız dostum ve itiraf etmeliyim mükemmel olmuş doğrusu. Tekrar ellerinize sağlık. :8: