Zagor Lal Kitap Bonelli Comics Klasik Maceralar Dizisi 056 (1-2-3-4) Tek Sayfa Tarama

kağan64

Kıdemli Üye
14 Ocak 2013
159
3,286
561sis.jpg

562.jpg

56b1.jpg

56b2.jpg

56c1.jpg

56c2.jpg

56d1.jpg

56d2.jpg

LİNKLER.....................................:

MEDİAFİRE LİNKLERİ
56.a

56.b

56.c

56.d

Moderatör tarafında düzenlendi:

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,053
9,288
Kastamonu
Sevgili Kağan, indirirken yüzde 24 dolduğunda takılıp kalıyor. Bu sadece bende mi böyle, yoksa genel bir sorun mu?

kağan64

Kıdemli Üye
14 Ocak 2013
159
3,286
Sevgili Kağan, indirirken yüzde 24 dolduğunda takılıp kalıyor. Bu sadece bende mi böyle, yoksa genel bir sorun mu?

Sorun Yok İniyor ama,
Mediafire alternatif Link Yüklerim.
Sizler için.

Ben Firefox kullanıyorum.
İlk mega açıldığında bir eklenti yüklemek istiyor, Onu kuruyorum.
Forumda Alternatif Link arayışları var,
Mega çok çabuk yükleyip, İndirdiği için tercih ettim.
.

Son düzenleme:

Vergilius

Onursal Üye
25 Nis 2009
5,697
4,972
Süper hızlı indiriyor mega programı. Ellerine sağlık aziz kardeşim taramalar pırıl pırıl valla maşallah ellerin dert görmesin.

mhas25

Yeni Üye
15 Kas 2011
32
15
sevgili kağan zagor km yükleyemiyorum lütfen alternatif link eklermisiniz. teşekk
rler

kinowa

Süper Üye
5 Nis 2009
2,779
4,614
Hem bu kelimenin tam anlamını taşıyan dört dörtlük paylaşım için hem de alternatif linkler için çok teşekkür ediyorum :)

neco50

Süper Üye
11 May 2010
2,718
1,954
Sevgili Kağan64, bizler öyle kısa sürede cilt, cilt Zagor'lara, Tekeks'lere falan alışık değiliz.
Bizi şımartacaksın böyle giderse.
Ellerin dert görmesin üstadım.
Paylaşım ve emeğin için çok teşekkür ederim.

recocore

Süper Üye
26 Nis 2009
1,560
855
Ben de genelde Opera web tarayıcısı kullanıyorum. Opera, bırakın indirmeyi yarım bırakmayı, bağlantıyı bile açmıyor, hata veriyordu. Bir de Firefox ile deneyeyim dediğimde gerçekten çok hızlı bir şekilde indirdiğini gördüm. Buradan mega barındırma sitesinin bazı tarayıcılarla uyum sorunu olduğunu çıkartabiliriz herhalde. Ama uygun tarayıcı seçilirse mega sitesinin çok hızlı bir indirme imkanı sunduğunu da göz ardı etmemeliyiz diye düşünüyorum değerli arkadaşlarım. Bu siteyi de iyi ki bizlerle tanıştırmışsın kağan64.

Bu dört maceralık değerli kitap için verdiğin büyük emekler ve sonuçta ortaya çıkan harika paylaşımın için teşekkürler kağan64...

Son düzenleme:

kağan64

Kıdemli Üye
14 Ocak 2013
159
3,286
Ben de genelde Opera web tarayıcısı kullanıyorum. Opera, bırakın indirmeyi yarım bırakmayı, bağlantıyı bile açmıyor, hata veriyordu. Bir de Firefox ile deneyeyim dediğimde gerçekten çok hızlı bir şekilde indirdiğini gördüm. Buradan mega barındırma sitesinin bazı tarayıcılarla uyum sorunu olduğunu çıkartabiliriz herhalde. Ama uygun tarayıcı seçilirse mega sitesinin çok hızlı bir indirme imkanı sunduğunu da göz ardı etmemeliyiz diye düşünüyorum değerli arkadaşlarım. Bu siteyi de iyi ki bizlerle tanıştırmışsın kağan64.

Bu dört maceralık değerli kitap için verdiğin büyük emekler ve sonuçta ortaya çıkan harika paylaşımın için teşekkürler kağan64...

Teşekkürler.

Mediafire' ye alternatif Link aradığımız bugünlerde
Bence Mega Güzel,
Dosya hızı yükleme ve indirmeside güzel,
Bekleme yok,
Harf ve Rakam yazıp uğraşma yok.
İnternet Tarayıcıs Firefox ve Chorme'de sorun çıkarmıyor.

algir

Onursal Üye
10 Ara 2009
936
905
Bu çok zahmetli devasa paylaşım için çok teşekkür ederim sevgili kağan64.

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,321
4,669
Sevgili Kağan 64 kardeşim günün aydın olsun.Bir Zagor klasiği ile güne başlamak çok çok güzel.Sana emeğin ve paylaşımın için çok teşekkür ederim,sağolasın varolasın.

onusev07

Yeni Üye
20 Ara 2016
1
1
sayın modalitör.
Bu MEGA linginden indirmek için mutlaka üye olmak gerekiyor.
MEDİAFİRE lingide bazen yükleme yapınız diye uyarı yapıyor.
56 sayıya kadar fazla sorun yaşamadan zsgarları yükleyip okudum. bu sayıda sorun çıktı. bu yüklemelerde yardımcı olabilirmisiniz

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,071
21,275
Kamlançu
sayın modalitör.
Bu MEGA linginden indirmek için mutlaka üye olmak gerekiyor.
MEDİAFİRE lingide bazen yükleme yapınız diye uyarı yapıyor.
56 sayıya kadar fazla sorun yaşamadan zsgarları yükleyip okudum. bu sayıda sorun çıktı. bu yüklemelerde yardımcı olabilirmisiniz

Sevgili onusev07;
mega.co.nz sitesine bir kere üye olduğunuzda hem 50 gb ücretsiz depolama alanı veriyor, hem de sınırsız indirme hakkı kazanıyorsunuz. Üye olmaktan korkmayın, bir şey kaybetmezsiniz.