Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zagor Tay Yayınları 465'lik Fasikül Serisi Sayı 032- Canlılar Cehennemi
Bu seriden bir kitap görmek,bir rüya gibi ama çok güzel bir rüya gibi.
Sevgili kardeşim sonsuz sevgiler ve teşekkürler sunarım,en iyi akşamlar dilerim.
İflah olmaz bir romantik de değilim aslında ama kahramanlarımızın başı derde girdiğinde, özellikle yanlış anlaşıldıklarında ya da bir şeyle suçlandıklarında canım sıkılır. Sonunun iyi biteceğini bilsem de hep böyle olur.
Hocam, bu olağanüstü güzel tarama için çok teşekkür ediyorum.
Bu arada bir hayvansever olarak, "sivri kulaklı" kedigilimsinin sağ ön ayağını aşağıda görüldüğü gibi sakat çizen meşhur çizerimize de buradan bir selam sarkıtıp, kendisine uzun ömürler diliyorum.
Biliyorum ki sırf okuyanlara saygısızlık olmasın diye
kendini paralarcasına emek vermek
bu sitedeki gönül dostlarının ortak özelliği..
Tüm bu güzel insanlara Sarkomer dostumuzun şahsında teşekkür ediyorum.
Ah be sayın hocam!
Normalde Savok buralarda diye uğramazdım ama..
İsmini görünce bakmadan edemedim paylaşıma
İyi ki de bakmışım!
Zagor fumettiler arasında okunabilir dediğim ender çizgi romandır!
Eh birde bana ithaf edilince durmam okurum!
İnceliğiniz asaletinizde gizli hocam teşekkürler..
Bu serinin hangi sayıları arasında arka kapakta "kızılderili köyü" parçaları vermişlerdi? O zamanlar havalı tüfeğim vardı. İyi hedef olmuşlardı. Hey gidi günler hey..
Aslan abimizin en kötü kapaklarından biri olmalı bu. Ya da acelesine gelmiştir. Neyse, sonuçta Zagor ve fasikül. Yani her halükarda okunur. Ellerinize sağlık.
Sayın Sarkomer hocam, kaç gündür fırsat bulup foruma giremiyordum.
Bugün iyi ki girmişim. Senin şahaserinle karşılaştım.
Ellerine, emeğine, yüreğine sağlık aziz hocam.
Saygılar.