Zagor Tay Yayınları 465'lik Fasikül Serisi Sayı 044 - İntihar Hücumu

savok

Admin
30 Eki 2009
20,016
85,153
Kasımpaşa
Zagor Tay Yayınları 465'lik Fasikül Serisi Sayı 044 - İntihar Hücumu

zf4401.jpg

İyi okumalar dilerim.
Saygılarımla.

Sevgili serdar74xx74 tarafından cilt düzenlemesi yapılınca eksik sayfaları farkettim, sevgili caretta'dan rica ettim sağolsun beni kırmadı, tarayıp gönderdi, ben de ham ve düzenlenmiş halini aşağıda sundum, resimler sıralıdır, alın dosyanın içine atın yeniden okuyun.

Hoş geldin!
Kesilmiş bir kol gibi
omuz başımızdaydı boşluğun...
Hoş geldin!
Ayrılık uzun sürdü.
Özledik.
Gözledik...
Hoş geldin!
Biz
bıraktığın gibiyiz.
Ustalaştık biraz daha
taşı kırmakta,
dostu düşmandan ayırmakta...
Hoş geldin.
Yerin hazır.
Hoş geldin.
Dinleyip diyecek çok.
Fakat uzun söze vaktimiz yok.
YÜRÜYELİM.....

nazım

prestij16

Süper Üye
9 Ağu 2010
2,575
3,398
üstadım siteye girer girmez hediyeyi kaptım
70 mb uygun ve mükemmel kalite
bir eksik sayı daha arşivimizde
ellerine sağlık, sağol varol

pandora1972

Süper Üye
1 Ağu 2012
2,228
4,845
Kapaktaki küpeli kötü adamı sevdim, küpe erkeklere yakışıyor. Zagor niye tipsiz çizilmiş, küpesi de yok :).

harp55

Çeviri & Balonlama
27 Eki 2009
1,841
6,332
zogor tüysüz çocuk gibi küpelinin karizmasına ezilmiş.
teşekkürler.

kmltuncer

Süper Üye
12 Eki 2009
1,060
2,567
Yalova
Savok kardeş,bu güzel kitabı bize bahşettiğin için çok teşekkürler.Ellerine sağlık...

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,899
141,139
Site için verdiğin emekleri yakından bilen birisi olarak,gönülden teşekkür ederim.

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,336
303,376
Her zamanki gibi,
şiir de güzel,
paylaşım da...
Ödenmez emekleriniz için
teşekkürlerimi iletiyorum.
Sevgiler, saygılar...
Afiyette kalınız.

bayrakzaf.gif

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,314
4,607
Güzel bir şiir eşliğinde güzel bir kitap,daha ne istenir ki?
Değerli kardeşim çok teşekkürler ederim.Paylaştığın için sağolasın ,varolasın,En iyi günler dilerim.

kinowa

Süper Üye
5 Nis 2009
2,780
4,523
Klasik savok şahaserlerinden bir demet :) çok güzel iş dostum ellerine sağlık..

vefalı

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 May 2009
3,955
77,368
Teşekkürler sevgili savok ellerinize sağlık.Tarama yaparken 4 adet sayfa eksikti sanırım taramada gözden kaçmış diğer arkadaşlarımızda indirdiklerinde bu eksiklik var,alltaki link taranan sayfalara göre numaralandırdım dosyalara ilave edebilirler.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,016
85,153
Kasımpaşa
Sevgili serdar74xx74 tarafından cilt düzenlemesi yapılınca eksik sayfaları farkettim, sevgili caretta'dan rica ettim sağolsun beni kırmadı, tarayıp gönderdi, ben de ham ve düzenlenmiş halini ilk mesaja iki ayrı link olarak ekledim, resimler sıralıdır, alın dosyanın içine atın yeniden okuyun. Sevgili caretta'ya tekrar teşekkür ederim.

necdet

Onursal Üye
17 Nis 2011
1,440
5,416
Sayın Savok arkadaşım,emeklerin için çok teşekkürler.Yeni yılda her şey gönlünce olsun.
Lütfen kusuruma bakmayın,cbr uzantılı dosyanın içine, uzantısı jpg olan resim dosyalarını (eksik sayfaları) nasıl atarız.Hani hiç yapılmamışları içine atıp yazdırıyorum oluyor.Ama cbr beceremedim yardımcı olursanız sevinirim.Yazımı yanlış yere yazdıysam da kusura bakmayın onu bile beceremedim.Hatta düşünüyorum,cevabınızı nasıl görürüm?Bu vesile ile tüm Çizgidiyarı dostlarımın da yeni yılını en içten dileklerimle kutlar,hepinize sağlık ve mutluluklar dilerim.
Sevgi ve selamlar.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,016
85,153
Kasımpaşa
Öncelikle sonu "cbr" olan yeri "rar" olarak değiştirin..
"rar" uzantılı dosyaya tıklayarak açın.
Eklemek istediğiniz resmi(jpeg) mouse'unuz ile sürükleyerek açtığınız rar dosyasının içine atınız.
(Ya da cbr dosyasının üzerine mouse ile sağ tıklayarak açılan kutuda birlikte aç butonuna basarak wınrar ile birlikte dosyayı açabilir, resmi böylece de atabilirsiniz.)

Hepsi bu kadar..